Hollywood-stjernen Jonathan Majors arrestert for overfall

27/03/2023 08:21

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er angivelig Jonathan Majors kjæreste som hevder at skuespilleren skal ha slått og kvalt henne.

Hollywood-stjernen Jonathan Majors ble arrestert i helgen. Det gjorde han etter at en kvinne, som angivelig er kjæresten hans, ringte politiet og anklaget «Creed III»-skuespilleren for vold.

Dette melder en rekke amerikanske medier, inkludert TMZ og New York Post.

Politiet har bekreftet politianmeldelsen og opplyser at fornærmede fikk lettere skader i både hode og nakke som følge av det angivelige overgrepet.

Et overfall som skal ha funnet sted lørdag. Her skal 33 år gamle Jonathan Majors ha vært på vei hjem fra en bar med kjæresten da han i taxien fikk en melding på telefonen fra en annen kvinne.

Da kjæresten forsøkte å se meldingen, skal han – ifølge TMZs kilder – ha tatt hånden hennes hardt og slått henne i ansiktet.

Han skal også ha lagt hendene rundt halsen hennes.

Jonathan Majors slo virkelig igjennom i Hollywood i 2019 da han spilte hovedrollen i filmen «The Last Black Man in San Francisco», og han har hatt en meteorisk karriere siden den gang.

Han spilte blant annet overfor Michael B. Jordan i den siste «Creed»-filmen, akkurat som han hadde en hovedrolle i Marvels siste «Ant Man»-film.

Skuespilleren skal ha blitt siktet for både vold, kvelning og trakassering i forbindelse med episoden, og han skal i retten i mai.

Jonathan Majors talsperson og advokat bekrefter at skuespilleren er politianmeldt for et overgrep, men at han avviser anklagene mot ham.

Advokaten ved navn Priya Chaudry uttaler til media at hans klient er «helt uskyldig» og at de er i ferd med å samle bevis som vil støtte dette.

– Vi forventer at alle siktelser vil bli frafalt så fort som mulig, sier advokater.

Jonathan Majors slo virkelig igjennom i Hollywood i 2019 da han spilte hovedrollen i filmen «The Last Black Man in San Francisco».

Siden den gang har han hatt noe nær en kometkarriere, og har blant annet hatt roller i «Da 5 Bloods», «The Harder They Fall» og «Devotion».