Hun er 62 og han er 25: Nå vil hun ha sitt åttende barn med ham

02/08/2023 12:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En bestemor med 17 barnebarn er fast bestemt på å få barn med sin 37 år yngre kjæreste, og det har skapt stor debatt i sosiale medier.

62 år gamle Cheryl McGregor, som har syv barn og 17 barnebarn, er gift med 25 år gamle Quran McCain, som ikke har barn, og til tross for deres enorme aldersforskjell på nesten 40 år, legger ikke paret skjul på det faktum at de er sammen.

Faktisk har de en TikTok-kanal med hele fire millioner følgere, hvor de jevnlig deler videoer fra hverdagen sammen, og selv om de får mye kjærlighet og støtte fra fansen, får de også minst like mye kritikk fra misforstå fans.

Og nylig har de ifølge Ladbible fått enda mer kritikk enn vanlig fordi paret har avslørt at de prøver å få et barn sammen.

Vil betale 1 million kroner for en baby

På grunn av McGregors relativt høye alder er det selvsagt ikke et alternativ for paret å få barn sammen naturlig, men det skal tilsynelatende ikke holde dem tilbake.

De har forklart at de er villige til å betale rundt én million kroner for å få barn sammen via en surrogatmor, og den informasjonen har skapt stor debatt.

McGregor har forsvart seg med at alderen hennes ikke er et hinder for at hun skal bli en god mor.

"Åpenbart bare på grunn av alderen min kan jeg ikke ta vare på en baby? Hva? Jeg har mer energi enn halvparten av barna som tar seg av barna akkurat nå. Og jeg ser ikke på det som noe problem," sa hun således om kritikken da paret nylig dukket opp i et TV-program.

Hun utdypet: "Nei, jeg kan ikke få en baby selv, men vi har brukt en surrogat tre ganger før, og akkurat nå ser vi etter en annen. Og kanskje adopsjon [red. er et alternativ]."

"På slutten av dagen er dette vår kjærlighet og mange mennesker har et problem med det. Du kan si hva du vil, og vi kan ikke kontrollere hvordan du føler deg og det er forståelig," har McGregor uttalt og forklart at hun tror kritikken oppstår fordi hennes og McCains forhold ikke er «normalt for samfunnet».

De to har imidlertid ingen planer om å lytte til personene.

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.