Hun er kjent som «verdens deiligste værvert»: Nå kaster hun klærne og viser seg frem

20/11/2023 11:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hun har blitt kjent som «verdens deiligste værvert», og nå viser hun hvorfor hun har fått denne tittelen.

Yanet Garcia, kjent som 'verdens deiligste værvert', har brakt stor glede til sine følgere på sosiale medier. Her har hun nylig delt et bilde der ikke mye er overlatt til fantasien.

Hun kan skrytte av nesten 15 millioner følgere på Instagram, hvor hun ofte deler bilder som passer følgernes smak. Imidlertid er hun ikke bare kjent for å være en influencer, men også fra TV-verdenen.

Med sitt siste innlegg har hun også klart å glede sine mange følgere og fans. Ikke mye har blitt overlatt til fantasien av den 33 år gamle modellen og influenseren.

Foto: Instagram

Hun har ikke gjort noe særlig poeng av å skrive en tekst til innlegget. I stedet la hun ganske enkelt til en hjerte-emoji. Det skal ikke noe mer til, for bildet av henne iført et rødt skinnundertøyssett er nok i seg selv.

Det er også tydelig å se at det ikke er et bilde som er tatt hjemme på soverommet. På den annen side, ifølge  Daily Star, er dette et bilde som kommer fra en nylig fotoshoot.

Bildet viser også at det er brukt tid på å sminke seg med tung øyenskygge og lipgloss. Bildet har blitt svært godt mottatt på sosiale medier, hvor flere tusen mennesker har likt det.

"Hvordan er det menneskelig mulig å være så vakker," kommenterte en person.

"Overraskende oppsiktsvekkende," sa en annen bruker.

«Veldig, veldig sexy», kom en tredjedel av Yanet Garcias mange følgere.

«Verdens deiligste værvert» har den siste tiden delt flere flotte bilder på sosiale medier, hvor hun ikke overlater mye til fantasien. Dermed lever hun også opp til tittelen.

En video av henne gikk viralt på sosiale medier, noe som gjorde henne til en sensasjon. Siden den gang har det gått fort for den 33 år gamle influenseren, som i dag er en av de mest populære personlighetene på nettet.

Men det hindrer henne ikke i å dele bilder der hun ikke overlater mye til fantasien. Det kan du også se på bilde herunder.

Foto: Instagram

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.