Hun ga tenåring-kjæresten sin et sugemerke på halsen - senere på kvelden falt han død om på grunn av slag

30/08/2016 09:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages
Ambulansepersonellet hastet avsted for å redde en 17-årings liv, men det var forgjeves. Han var død på grunn av et sugemerke.

En tenåring er sannsynligvis omkommet på grunn av et tilfelle av slag, etter å ha fått et sugemerke av kjæresten sin. Det skriver Mirror.

Julio Macias Gonzalez hadde tilbrakt kvelden sammen med kjæresten sin, men da han senere var samlet med familien rundt middagsbordet, var det plutselig noe som føltes veldig galt.

Den 17-årige gutten begynte nemlig å få kramper, og familien som bor i Mexico City, ringte straks etter en ambulanse. Hjelpen nådde riktignok ikke frem i tide til å redde 17-åringens liv.

Årsaken til Julio Macias Gonzalez' død er riktignok ytterst bemerkelsesverdig, for kvelden før hadde kjæresten hans - som så mange andre tenåringer også har prøvd - gitt han et sugemerke på halsen.

Artikkelen fortsetter under bildet

I ettertid har leger vurdert at det nettopp har vært suget fra dette sugemerket som har forårsaket blodpropp, hvilket videre har beveget seg til Julios hjerne og til slutt gitt ham slag.

Hans 24-årige kjæreste er siden forsvunnet, etter guttens foreldre har gitt henne skylden for Julios død.

Og selv om dødsfallet høres utrolig ut, så ble en 44-årig kvinne i 2011 faktisk lam i den ene armen etter liknende omstendigheter.

Denne episoden fant sted på New Zealand, og umiddelbart etter at 44-åringen ble brakt til sykehuset, klarte ikke legene å finne ut av hva lammelsen skyldtes før de oppdaget et sugemerke på halsen hennes.

Også her hadde suget forårsaket en blodpropp, som hadde bredt seg  til kvinnens hjerte og siden gjort henne lam i armen.