Hun lar fremmede velge tatoveringene hennes: Grunnen er hjerteskjærende

28/01/2023

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hun har tatt begrepet selvutfoldelse til et helt nytt nivå.

31 år gamle Chelsea Rohrbough har latt nesten 100 fremmede bruke henne som et lerret for å bestemme hvilke tatoveringer hun skal ta. Men det er en helt spesiell grunn til det. 

Tatoveringene forteller hver sin historie.

Fremmede som har vært ofre for vold i hjemmet eller sexhandel – eller andre smertefulle opplevelser – har kontaktet Chelsea i håp om at hun skal tatovere seg til ære for dem.

I stedet håper Chelsea at det vil hjelpe dem å helbrede.

Foto: Tiktok

Chelsea har mottatt cirka 7000 meldinger fra fremmede, noe som har gjort stort inntrykk.

"Jeg har tatoveringer av drapssaker der rettferdigheten ikke ble utført fullt ut, tilfeller av sexhandel, transpersoner som ikke har blitt akseptert av foreldrene," sier hun og legger til. 

"Jeg ønsker å bevisstgjøre disse tingene. Jeg velger de sakene som vil vekke mest oppmerksomhet, og noen ganger er de mer enkle saker."

 "Den ene handlet om to gutter som ble myrdet. Jeg skrev nummeret fra fotballdrakten deres på beinet mitt og faren deres kom bort for å si takk."

Foto: Tiktok

Chelsea har dermed fått nesten 100 forskjellige tatoveringer, som hver forteller en historie hun bryr seg om. Hun liker imidlertid å fortelle historiene like mye hvis hun blir stoppet på gaten.

Hun føler at det er med på å gi henne en mening med livet. Derfor har hun ingen planer om å stoppe før hun går tom for plass.

«Jeg har fortsatt mye plass, men jeg vet ikke hvordan i helvete jeg skal komme meg til baksiden av beinet», sier hun og forteller at hun gjorde mange av tatoveringene for hånd.

"Når jeg slutter, håper jeg det er noen andre TikTokere som vil fortsette det for meg."

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.