Hun setter seg for å amme på en restaurant, da en eldre kvinne kommer bort og tar bestikket hennes

16/08/2016 13:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Facebook, Briar Lussia Mcqueen
Foto: Facebook, Briar Lussia Mcqueen
Hun var ute og spiste på restaurant for første gang, siden hun ble mor for åtte uker siden. Den lille gutten begynte å gråte, så hun begynte å amme han. Da kom det en eldre dame bort til henne.

Da den 22-årige mor Briar Lussia Mcqueen nylig våget seg ut i ”virkeligheten”  og vekk fra den første tiden hjemme etter fødselen av sin sønn Jaxon, fikk hun seg en opplevelse hun sent vil glemme – og gjerne dele med omverdenen. 

Moren, som er fra Mount Maunganui, New Zealand, skrev om hendelsen på Facebook-veggen sin tidligere i sommer, der den er likt over 200.000 ganger. 

Briar skrev:

- I dag var det første gang jeg gikk ut for å spise frokost alene med min åtte uker gamle sønn. Jeg hadde akkurat fått frokosten min og en varm kakao da Jaxon begynte å gråte, så jeg ga han selvfølgelig mat. Etter noen minutter kommer det eldre dame bort til meg.

Jeg ble litt redd fordi jeg trodde hun skulle si til meg at jeg skulle dekke til brystene mine, men i stedet begynte hun å skjære opp frokosten min for meg og sa ”For en god mor du er, vi må da passe på at maten din ikke blir kald, vel”? Jeg var ærlig talt på nippet til å gråte. Den snilleste damen NOENSINNE!