Hun skulle bare sjekke selvangivelsen – fant en papirlapp som endret livet hennes

17/08/2016

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det kaller man griseflaks!

Det er en god ide å se nærmere på selvangivelsen din, hvis du ønsker å bli god venn med privatøkonomien din.

Bare spør en kvinne fra byen Clifton i den amerikanske delstaten New Jersey, som tidligere i sommer ville sjekke opp noe forefallende papirarbeid.

I bunken lå det en liten lapp, som ved nærmere syn gjemte en stor overraskelse for Yokasta Boyer.

Det var snakk om en gammel lottokupong fra i fjor våres, og nå kan den amerikanske kvinnen takke selvangivelsen sin for den innbringende oppdagelsen i papirbunken.

Yokasta Boyer trodde ikke sine egne øyne da hun sjekket den glemte kupongen, som kun var to uker fra å utløpe. Den lille lappen viste seg å være verdt over 3,1 millioner kroner. Det skriver CBS News.

For sikkerhets skyld bad hun broren sjekke numrene, og ja; tallene – og dermed den flotte gevinsten – stemte!

Nå sier den heldige kvinnen at hun vil bruke lottogevinsten til å få gjelden sin ut av verden.

Med både en fulltids- og deltidsjobb har Yokasta Boyer hatt mye å ta hånd om, men med pengene på bok er planen nå å tilbringe mer tid med familien.  

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.