Hun tok en beslutning som kostet kjæresten: Nå er hun beæret på nettet

09/08/2022 07:58

Emma

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinne skulle bare hente p-pillene sine, men da en sykepleier overbeviste henne om å ta en klamydiatest, endret alt seg.

Nå blir kvinnen hedret for å oppfordre unge kvinner til å bli undersøkt for kjønnssykdommer etter å ha oppdaget at ekskjæresten hennes hadde smittet henne fordi han var utro.

Influenser Lauren Saddington innrømmer at hun var bekymret for hvordan faren hennes ville reagere da han hørte historien, men det er viktigere for henne å fortelle sin historie da hun ønsker å hjelpe andre unge jenter.

– Det er flere år siden. Jeg har vokst siden den gang, jeg har vokst som person, og nå føler jeg at jeg kan fortelle historien og faktisk ikke har så dårlig samvittighet for det, forklarer hun i en video på TikTok.

"Jeg er ikke sikker på hvor gammel jeg var. Jeg tror jeg var rundt 17 og datet sjefens bror på den tiden. Og jeg var veldig forelsket i ham. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg var vilt forelsket, nærmet meg ikke en eneste av en gutt, og han var den eneste - den gangen."

I løpet av forholdet var Lauren på p-piller og var alltid veldig flink til å ta dem. Da hun måtte hente pillene en dag, spurte en sykepleier om hun ville ta en rutinemessig klamydiatest. Men det ville hun ikke, for hun var sikker på at hun ikke hadde gjort det.

Hun sa: 'Det er greit. Det er bare en test. Det er negativt hvis du er så sikker. Jeg sa: "Jeg trenger ikke det", sier Lauren, som også forklarer at hun ikke sa flere ganger, og både hun og kjæresten tok en test før de kom sammen.

"Denne kvinnen ville ikke droppe det. Det er jeg glad for. Hun fortsatte å si: 'Det er bare en bomullspinne.' Så jeg bare gjorde det. Jeg gikk på toalettet, tok klamydiatesten, leverte inn urinen og vattpinnen, og ble ferdig."

Lauren hadde helt glemt at hun hadde tatt testen da klinikken to uker senere kontaktet henne og ba henne ringe dem da de hadde testresultatene hennes.

"Jeg pleide alltid å få en tekstmelding som sa at den var negativ, så jeg tenkte: 'Hvorfor ringer de meg?'. Jeg ringte dem og sa: 'Ja, testen din er positiv. Jeg skal bare si fra," sier hun i videoen.

"Den første jeg fortalte det til var bestemoren min. Hun sa: "Det er bra at du oppdaget det fordi det åpenbart er veldig alvorlig hvis du ikke oppdager klamydia, da det kan hindre deg i å få barn." Så jeg gråt fordi jeg alltid har ønsket å få barn."

Lauren bestemte seg for å ta medisiner for å kvitte seg med infeksjonen før hun konfronterte ekskjæresten, som nektet å gi henne klamydia.

"Han var utro. Jeg tror han sa han hadde vært sammen med tre andre jenter bak ryggen min. Det var begynnelsen på at jeg alltid jukset hele tiden," sier hun.

"Det var veldig enkelt å behandle, og jeg er bare så glad for at jeg oppdaget det. Jeg kan aldri takke kvinnen som bare ristet på hodet og sto imot tenåringen meg som sa: 'Hold kjeft.' Jeg er så glad for at hun fikk meg til å ta den testen."

Lauren gir deretter en advarsel til alle som ser på videoen: "Selv om du synes det er flott med kjæresten din, ta en test eller bruk kondom. Seriøst."

 

 

 

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.