Hund nekter å komme ut av hullet: Så går en kvinne forbi og oppdager den sjokkerende sannheten

26/08/2023 13:30

Sofie

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Da bildet av denne hunden graver et hull foran en gravstein spredte seg over internett, trodde folk at hun sørget over sin døde eier og ønsket å se eieren sin igjen.

Men sannheten viste seg å være en helt annen. Fotografen som tok bildet er Vesna Mihajloski, som bor i Serbia. Hun nærmet seg graven for å se hvorfor hunden hadde gravd et hull – og gjorde en fantastisk oppdagelse.

Det viste seg at hunden ikke prøvde å grave opp graven. Hun gravde hullet av en helt annen grunn. Hun hadde nylig født fire små valper.

Valpemoren sørget ikke over en tapt eier, men var bare en løs tispe på jakt etter ly for valpene sine. Hun var svak og hoven, så Vesna kom med mat og vann til henne.

Da Vesna fikk tilliten til hunden tok hun med seg hele familien hjem. Endelig var ungene og moren trygge og trengte ikke lenger å fryse på en kirkegård.

Valpene kunne endelig amme i fred og ro, og de ble raskt voksne. Vesnas bakgård viste seg å være det perfekte stedet å leke.

Valpene fikk masse mat og kjærlighet. Vesna tok dem med til veterinæren for å forsikre seg om at hele familien var frisk og for å få dem kastrert.

På den måten ville de ikke klare å få flere valper som kan havne på gata.

Foto: Privat