Hund oppfører seg merkelig i månedsvis: Dyrlegen er lamslått da han ser røntgenbildet

29/10/2016 10:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Dyrlegen hadde aldri før sett en hund som var så dårlig. Etter flere måneder med smerter fikk hun endelig sjansen for å ha et godt liv.

Da hunden Caramel kom inn til dyrlegen, hadde han aldri sett et dyr i så dårlig forfatning før.

Golden retriever-blandingen så ut til å ha vært i store smerter i månedsvis, inntil frivillige fra dyreorganisasjonen Big Fluffy Dog Recue tok seg kjærlig av henne og tok henne med til dyrlegen. 

Det var først da det ble tatt et røntgenbilde av henne at det gikk opp for dyrlegen og de frivillige hvor dårlig det virkelig stod til.

(Artikkelen fortsetter under bildene)

Privatfoto

Privatfoto

Det viste seg at Caramel hadde to store stener i blæren. Normalt er blærestener temmelig små, selv om det kan gjøre veldig vondt når de kommer ut gjennem urinveiene. Men Caramels stener var altfor store til at de kunne komme ut naturlig. 

Den type blæresten kommer ikke på én dag. Derfor må hunden ha hatt smerter over lengre tid.

Dyrlegen hadde aldri sett så store blæresteiner før. Når man ser den ligge i hånden, forstår man for alvor hvor store smerter den stakkars hunden må ha vært i.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Privatfoto

Den største steinen var omkring 10 centimeter i diameter.

De frivillige hos Big Fluffy Dog Rescue var sinte og forundret over at hundens tidligere eier ikke hadde tatt den med til dyrlegen.

Sinnet ble dog raskt erstattet med glede, da de så hvor glad den fine hunden ble etter operasjonen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Privatfoto

Nå leter de frivillige etter et nytt hjem til Caramel.

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.