Hunden Bobi fylte nettopp 31 år: Her er hemmeligheten

16/05/2023 15:50

Emma

Viralt
Foto: Guinness World Records
Foto: Guinness World Records
Nå er hemmeligheten bak et langt liv avslørt.

Hvis du er blant dem, som hunder har en høy stjerne hos, bør du sannsynligvis lese videre her.

For hunden Bobi, en portugisisk gjeterhund, har offisielt brutt verdensrekorden ifølge Guinness World Records. Denne bemerkelsesverdige hunden ble født 11. mai 1992 og er dermed både den eldste hunden i live for øyeblikket og den eldste hunden noensinne.

Bobi, en Rafeiro do Alentejo, fylte nylig 31 år, godt over gjennomsnittlig levetid for denne rasen, som vanligvis lever mellom 12 og 14 år.

Bobi, som har slått massevis av verdensrekorder, har oppnådd denne imponerende prestasjonen, men det har også satt sitt preg på den alltid populære hunden.

Etter et langt liv, i skrivende stund, er det ikke mye å skrive hjem om når det gjelder Bobis helseproblemer.

Han har problemer med å gå, og synet hans er ikke så skarpt som før, noe som får ham til å støte på ting.

Men til tross for disse utfordringene er Bobi fortsatt en glad og kjærlig hund.

Ifølge Costa-familien, som er Bobis eiere, er han en rolig og vennlig hund som elsker å bli kost med.

Samtidig benytter de anledningen og understreker svart på hvitt at han liker å leke med kattebrødrene sine og også liker å bevege seg rundt på Costa-familiens eiendom når været tillater det.

Bobi har oppnådd noe ekstraordinært ved å leve et langt og meningsfylt liv, og hans rekord vil fortsette å imponere og inspirere hundeeiere og hundefans over hele verden.

Ifølge Guinness World Records er hemmeligheten bak hans lange liv at han har levd i et rolig og fredelig miljø på landsbygda. Det er imidlertid ingen vitenskapelige studier for hvorvidt dette er årsaken eller ikke.