Hunden Poncho finner en mann liggende på bakken: Hva den gjør videre, trodde folk var umulig

07/03/2024 19:00

Sofie

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Nå blir Poncho overøst med lovord.

Gatene i Madrid er vitne til mange heltedåder, men få er så rørende og bemerkelsesverdige som den siste virale sensasjonen: Poncho, politihunden med en spesiell evne.

Denne hengivne firbeinte vennen ble en internettkjendis da Madrids kommunale politi delte en video på Twitter som viser Poncho utføre HLR på en «bevisstløs» kollega under en treningssimulering.

Ponchos prestasjon var intet mindre enn imponerende. Videoen avslører hvordan han uten å nøle hopper til handling når hans menneskelige partner faller om.

Med presis timing hopper Poncho opp og presser forbena ned på mannens bryst i et forsøk på å gjenopplive ham, og bøyer seg deretter ned for å sjekke pusten. Hans iherdige innsats fortsetter til treneren reiser seg, og har allerede inspirert mer enn 2 millioner seere på sosiale medier.

Reaksjonene på Ponchos heroiske innsats har vært overveldende positive, med kommentarer som spenner fra følelser til ren beundring for denne "veldig spesielle lodne politimannen."

En bruker var begeistret: "Herregud! Elsker måten hunden hoppet opp og ned noen ganger på, så satte hodet mot politiets munn og startet opp igjen. Gud velsigne den dyrebare hunden."

En annen fulgte opp: "Elsker denne veldig spesielle pelspoliten! Utrolig at de er i stand til å lære og bruke disse ferdighetene til å beskytte og tjene!!"

Madrid kommunale politi delte også sin stolthet over Ponchos opptreden, og beskrev den som "'heroisk" opptreden av vår #Compañerosde4Patas Poncho, som ikke nølte et øyeblikk med å "redde livet" til agenten, og praktiserte HLR på en magistrisk måte. "

Sammen med videoen delte de et sitat fra den amerikanske humoristen Josh Billings fra 1800-tallet:

"Hunden er den eneste skapningen i verden som vil elske deg mer enn du elsker deg selv."

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.