Hunden venter flere uker på familien sin: Så skjer det noe utrolig

23/11/2023 23:00

Sofie

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Hunden venter og venter på familien sin. Så skjer det noe utrolig.

I hjertet av Compton, California, utspant en rørende historie om gjenforening seg da en liten, forlatt hund satt på et gatehjørne og ventet på familien sin i flere uker.

Hunden, senere kjent som Marley, klarte å berøre hjertene til beboerne som ikke kunne ignorere ventetiden hans. Flere av dem matet og ga vann til Marley, som nektet å forlate hjørnet.

Det gikk flere uker og det var tydelig at Marley håpet å bli gjenforent med familien sin, selv om det virket usannsynlig, skriver TAG 24.

Historien tok en overraskende vending da dyrevenn Suzette Hall bestemte seg for å handle. Hun fikk Marley til å følge henne med godbiter og hastet ham umiddelbart til et dyresykehus.

Etter å ha forsikret seg om at han hadde det bra, begynte Suzette Hall prosessen med å finne en ny familie til Marley. Hun delte bilder av ham på Facebook, i håp om å finne et kjærlig hjem til ham.

Men i stedet for potensielle nye eiere, trådte Marleys familie plutselig frem. Det viste seg at Marley hadde vært borte fra hjemmet i hele to måneder etter å ha stukket av.

Eieren hans hadde imidlertid aldri gitt opp håpet om å finne ham og søkte ivrig etter ham på lokale internatskoler. Takket være Facebook-innlegget fant eieren endelig Marley på Suzette Hall Animal Shelter.

Den rørende gjenforeningen mellom Marley og familien hans ble dokumentert av Suzette Hall, som delte bilder på Facebook og beskrev øyeblikket som hjertevarmende og tårefylt.

"Det var så søtt, du aner ikke," sa hun og la til: "Vi gråt alle så mye."