Huseier ble nervøs etter sjokkfunn i oppvaskmaskinen

17/03/2023

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Funnet fikk eieren til å riste i buksene, og han måtte derfor tilkalle hjelp.

En huseier i Gladstone, Queensland, Australia, ble "nervøs og rystet" etter å ha gjort en skremmende oppdagelse i oppvaskmaskinen sin.

Inne i maskinen var det en svært giftig østlig brun slange.

Slangefanger Tom Maddin fra Maddin's Gladstone Regional Reptile Catcher kom ut for å hjelpe og fortalte Newsweek:

"Jeg så slangehodet på toppen av oppvaskmaskinen, inne i maskinen der alt det elektriske er. Jeg begynte å fikle rundt og prøve å forsiktig få det ut. Så lot jeg bare slangen komme ut av seg selv og la den raskt inn i min slangefangstpose." sier han til media.

Østlige brune slanger er svært giftige og er ansvarlige for flere dødsfall i Australia enn noen annen slangeart.

De er kjent for sitt nervøse temperament og reagerer ofte aggressivt hvis de blir truet. Heldigvis ville akkurat denne slangen bare vekk.

"Slangen var redd, slik den ville vært når det er et stort rovdyr i rommet," sa Maddin. "Da slangen kom ut lette den raskt etter en rømningsvei, så jeg la sekken min foran den og ga den et lett slag på kroppen, og så søkte den tilflukt i sekken min"

Når slangen var trygt inne i posen, tok Maddin den ut og slapp krypdyret langt unna hus og mennesker.

Østlige brune slanger har blitt funnet i oppvaskmaskiner tidligere, selv om slangefanger Maddin sier at de vanligvis bare kryper inn der hvis de trenger å gjemme seg raskt.

Dette må du gjøre hvis du kommer over en slange

Selv om det ikke er nødvendig å hindre at slanger kommer inn på eiendommen din i Norge, er det derimot svært nødvendig flere steder i Australia.

Slangefangeren sier at du bør fjerne vannkilder og sørge for at huset ditt er fritt for mus og rotter, slik at slangen ikke har noen grunn til å oppholde seg på eiendommen din.

Hvis du kommer i nærheten av en slange, oppfordrer Maddin folk til å stå stille eller gå veldig sakte bort fra den.

Ifølge ham er slanger bevegelsesorienterte, så de vil ikke se deg som en trussel hvis du står helt stille, derimot vil raske bevegelser gjøre at den oppfatter deg som et rovdyr og derfor en trussel.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.