Huseiere river opp gammelt teppe: Gjør sprøt funn

21/04/2021 09:09

Emma Sletta

Viralt
Et par fjernet et gammelt teppe i huset sitt, og det avslørte noe veldig overraskende.

Et par ble sjokkert over å se hva som gjemte seg under det gamle teppet som de fjernet i huset deres. Under teppet var et stort Monopol-brett, som ble malt på gulvet.

Det store spillebrettet var utstyrt med sjansefelt, fengsel, jernbanestasjoner og klassiske destinasjoner fra den amerikanske versjonen av spillet. Det inkluderer blant annet Connecticut Avenue og Vermont Avenue.

En bruker av sosiale medier Reddit delte bildet og skrev: "Da svigerforeldrene mine fjernet teppet, fant de et stort Monopol-brett."

I skrivende stund har innlegget på Reddit mottatt mer enn 1,900 kommentarer fra forskjellige brukere.

Det populære familiespillet, opprinnelig oppfunnet tidlig på 1900-tallet av Lizzie Maggie, antas å ha blitt malt på gulvet av den forrige eieren av huset for flere tiår siden.

En bruker kommenterte innlegget på Reddit, og skrev at det var veldig populært å male spillbrett i kjellergulv tilbake på 1950-tallet.

«Jeg viste min kone dette, og hun minnet meg om at det er et nabolag i nærheten av oss bygget på midten av 50-tallet som enten har malt eller flislagt spillbrett i kjellergulvene deres», skrev han på Reddit.

«Det var et lekerom tidligere», skrev en annen bruker.

Det er et stort antall brukere som har kommentert innlegget som er veldig positive til det malte spillbrettet. Derfor mener de også at de bør holde det malte Monopol-brettet på gulvet.

Til dette svarte den opprinnelige deleren av bildet at de prøvde å overbevise svigerforeldrene om å holde det på gulvet i huset deres.

«Prøver å overbevise dem om å dekke det med epoksy og gjøre resten av gulvet rundt det de opprinnelig ønsket», skrev han.