Hustru forteller mannen sin i begravelsen hans at hun er gravid - 4 uker senere skjer det utenkelige

22/04/2017 21:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Denne kvinnens historie har alt. Smerte, sorg og lykke.

I februar 2016 msitet Courtney Hill mannen sin Brian i en lastbilulykke. Brian var utstasjonert i Irak, Kuwait og Afghanistan. Paret møtte hverandre i 2011 og var uatskillelige siden.

Det skriver The Hill Triplets.

Brian og Courtney hadde en datter, Reagan. Rett før mannens død hadde paret bestemt seg for å flere barn. Den dagenBrian omkom, tok Courtney en graviditetstest. Den var negativ. 

Et par dager senere tok Courtney en ny test. Denne gangen var resultatet positivt!

Hun hadde ikke forventet at det ville skje og hun var i sjokk. Hun fortalte Brian i begravelsen hans at hun var gravid. 

- Vi skal ha barn, sa hun og lukket kisten.

En måned senere begynte hun å oppleve unormale smerter i magen. Courtney hadde ingen anelse om hva som foregikk, og var redd for en spontanabort.

Hos legen fikk hun virkelig sjokkerende nyheter. Det var ikke bare én baby, men hun ventet to gutter og en jente.

- Jeg var målløs. Jeg var spent å ha ytterligere tre smil som minner om ham, skriver Courtney Hill.

Men 25 uker på vei, hadde legene dårlige nyheter. En av trillingene hennes hadde gått bort.

Den unge moren hadde allerede gitt alle navn, og den døde sønnen het Brady. Hun var helt knust. 

- Det kom som et sjokk. Jeg hadde ikke forventet å få denne beskjeden på ultralydskanningen. Det minnet meg om min manns død - men ved tapet av ham kom velsignelser.

- Jeg mistet Brady, men har fått to nyfødte babyer som er friske og raske. De fleste trillinger må ha intensiv pleie i mange uker. Jeg fikk dra hjem dagen etter. Vi har opplevd sorg, men også glede med to små mirakler, skriver Courtney.

Harper og Miles ble født 21. september, men moren deres synes det er tøft å forklare fremmede hvorfor barna ikke er tvillinger. 

- Folk er raske med å kalle de tvillinger, men jeg kaller de trillinger. Mange ser det, men andre synes det er vanskelig.  Jeg forventer ikke at folk skal kjenne historien min om at jeg hadde tre hjertelyder i 26 uker. Det gjør vondt å høre 'tvillinger' når jeg vet de er trillinger, skriver den enslige moren.

Courtneys eldste datter Reagan hjelper moren sin å forklare at broren hennes er i himmelen med faren sin.

- De får alle vite at faren deres var en militærmann og familiefar. Han var en fantastisk ektemann og helt som alltid hjalp andre. Han var perfekt, skriver hun til slutt.

 

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.