Hva skjer her? Nattklubbbilde går viralt

09/07/2023 14:00

Emma

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Den unge mannen på bildet har tilsynelatende hatt en god kveld.

Det er ingen hemmelighet at clubbing kan være morsomt. Men når du våkner neste dag og ser bildene du tok eller hadde tatt i løpet av natten, er det ikke alltid like morsomt lenger.

En ung mann og kvinne fra Leicester kjenner seg kanskje igjen i dette.

Et bilde av den unge mannen som koser seg på nattklubben «Mosh» har gått viralt på Twitter.

På bildet kan du se en ung kvinne som står foran ham. Kvinnen har på seg en topp og «krigsmaling» i ansiktet.

Det er ikke helt klart om de to allerede kjenner hverandre, men det ser ut til at de har blitt godt kjent med hverandre i løpet av kvelden på Mosh. Leicester-kvinnen har i hvert fall satt sitt preg på ansiktet hans.

Det skriver Sosialnytt.

Flere brukere på Twitter har moret seg over bildet fra nattklubben.

En bruker påpeker at det ser ut som mannen har spist en hel pose ostepop, mens en annen sammenligner ham med Rudolf med den røde tuten.

Imidlertid kommer en bruker til redning av den unge mannen:

"Det er det som skjer når du dater noen som er mye lysere eller mørkere enn deg, og de har på seg sminke. Kjæresten min er veldig lys i huden, så jeg er alltid hvit i ansiktet etter å ha kysset henne. Og omvendt for denne fyren", lød tweeten.

På et annet bilde kan man se to venner posere for fotografen.

Den unge mannen til venstre legger armen rundt vennens skulder og smiler til fotografen, men glemmer raskt at han har en flaske i hånden og søler innholdet over seg selv og vennen.

Flere brukere på Twitter lurer på hvorfor nattklubben har hatt en fotograf gående rundt, men samtidig har de også ytret ønske om å besøke Mosh selv.