I denne alderen møter du ditt livs kjærlighet ifølge stjernetegnet ditt

09/10/2017 14:45

Anniken Hauge

Viralt
Er du 12 år, 21 eller et sted i 30-årene når du møter ditt livs store kjærlighet? Stjernetegnet ditt avslører kanskje mer enn du tror.

Noen møter sitt livs store kjærlighet i veldig ug alder, mens andre møter mange eller bruker hele livet på å lete forgjeves etter sin sjelevenn.

Stjernerne har kanskje betydning for når i livet du møter din utkårede. Underholdningssiden Yourtango har sett nærmere på når de forskjellige stjernetegnene møter deres eneste ene.

Væren (21. mars - 19. april)
Væren møter sitt livs kjærlighet når hun er rundt 21 år gammel. En periode av livet hvor hun er moden, men fortsatt i gang med å finne seg selv. Når du er sammen med væren i hennes naturlige element - på en fest når hun har det gøy - vil du lære henne bedre å kjenne. Hun bruker 20-årene på å nyte livet, mens hun vil bruke 30-årene på å opparbeide en rutine med partneren sin.

Tyren (20. april - 20. mai)
Du vil møte din utkårede når du er 16 år gammel. Du ved ikke nødvendigvis helt enda hvordan forholdet vil utvikle seg. Men i en alder hvor alt fortsatt er uvisst, og vennene er de viktigste menneskene i livet ditt, ønsker du en sjelevenn som kan relatere seg til det du går gjennom.

Tvillingen (21. mai - 20. juni)
Tvillingen er rundt 19 år gammel når hun møter sin eneste ene. Men hun vet sannsynligvis ikke at hun har funnet ham, før et par år senere. De vil dog oppleve en sterk kjemi med én gang, og føle at de har kjent hverandre alltid. Hvsi de mister kontakten i en periode, vil de tenke på hverandre til deres veier møtes igjen.

Krepsen (21. juni - 22. juli)
Du har drømt om ekte kjærlighet helt siden du var en liten jente. Derfor er det kanskje ikke så overraskende at du møter din utkårede i en tidlig alder - når du er 15 år gammel. Du har alltid ønsket deg et forhold som er fullt av kjærlighet og respekt. 

Løven (23. august - 22. august)
Løven liker ikke tanken på et seriøst parforhold, før hun vet hva hun vil i livet. Hun møter sin sjelevenn når hun er 25 år gammel. Da er hun nådd til et stadie av livet hvor hun vet hva hun vil, men er ung nok til å elske som en tenåring.

Jomfruen (23. august - 22. september)
Du har alltid hatt vanskeligheter med å forestille deg at du finner den eneste ene. Uansett hvor hardt du prøver, så klarer du ikke helt å finne den forbindelsen du har behov for at noen gir deg i livet ditt. Det er ikke sikkert du noensinne finner ham, men du vil alltid ha venner som føles som sjelevenner.

Vekten (23. september - 22. oktober)
Vekten er 20 år gammel når hun møter sitt livs utkårede. Hun vil finne ham i en person som allerede er hennes beste venn. En hun kan snakkes med i timevis og som vil få henne til å glemme alt annet i en stund.

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Du er bare 12 år gammel når du møter din store kjærlighet. Det er en person som du har tilbrakt utallige somre med og hele tiden tenker på, selv når dere ikke er sammen. Du er muligvis for ung til å erkjenne at du har så sterke følelser, men det er allikevel spennende.

Skytten (22. november - 19. desember)
Skytten elsker å være fri og selvstendig, hvorfor hun først møter sin udkårede når hun er rundt 28 år gammel. Hun vil fortsatt ha behov for plass og mye frihet, men hennes eneste ene vil allerede være klar over dette og forstå behovet. 

Steinbukken (20. desember - 19. januar)
Du har generelt et stort forbehold overfor begrepet sjelevenner. Det er et ord som klinger barnslig i dine ører. Du vil sannsynligvis møte ditt livs store kjærlighet når du er i starten av 30-årene. Da har du kommet til et sted i livet hvor du lærer å akseptere og forvente overraskelser i tilværelsen. 

Vannmannen (20. januar - 18. februar)
Vannmannen møter sin utkårede når hun bare er 13 år gammel. En veldig ung alder for store følelser, men sjelevenner handler mer om å ha en sterk forbindelse med en annen, enn om romantikk. Vannmannen og henens sjelevenn vil bruke hele natten på å snakke og knytte sterke bånd. 

Fisken (19. februar - 20. mars)
Du elsker den romantiske tankegangen bak begrepet sjelevenner, og vil i all hemmelighet drømme om din egen frem til du møter ham i virkeligheten. Du møter ditt livs store kjærlighet når du er 17 år gammel, og vil få historien til å høres ut som et ekte eventyr.

Forskere: Derfor skal du spise minst en banan om dagen