Ikonisk figur gjør comeback

23/11/2021 13:58

Emma

Viralt
Foto: Daniel Lynch/Shutterstock
Foto: Daniel Lynch/Shutterstock
Hvis du har savnet den lille frosken, er det gode nyheter.

Husker du tittelsangen til Beverly Hills Cop med Eddie Murphy som spiller den klønete Axel Foley?

På 2000-tallet gikk en versjon av sangen viralt overalt. Den fiktive frosken, som ble kjent som Crazy Frog, laget sangen "Axel F" med melodien fra de ikoniske Murphy-filmene.

Sangen gik amok på hitlister over hele verden, og har for tiden over 3 milliarder avspillinger på Youtube.

Nå er Crazy Frog på vei tilbake. 

Det er varslet at frosken vil gjøre comeback på Youtube 10. desember, skriver NME.

Ifølge BBC vil comebacket bli inspirert av dagens TikTok-trender.

Plattformen Tiktok er også en av grunnene til at frosken blir brakt til liv.

Wolfgang Boss, A&R manager hos Sony, håper at Crazy Frog igjen vil finne ut, denne gangen blant de unge brukerne på TikTok:

«Da vi startet Crazy Frog, var det ingen TikTok, den eksisterte ikke. Men akkurat nå er TikTok super viktig. Det er i utgangspunktet den beste plattformen for folk å dele ny musikk og morsomme ting knyttet til musikk.» sa Wolfgang-sjefen til NME.

Crazy Frog-karakteren ble skapt av den svenske grafikeren Erik Wernquist. Det ble opprinnelig brukt til å markedsføre ringetoner for jamba!

 

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.