Imogen var bare fem år gammel: Kvalt av en pølse

01/02/2023

Emma Sletta

Viralt
Foto: GoFundMe
Foto: GoFundMe
Den lille australske jentas liv kunne ikke reddes da hun fikk en frankfurter feil.

16. januar, som alle andre dager, begynte for Lennon-familien. Men det tok en dramatisk og tragisk vending som den australske familien aldri ville glemme.

Det skriver de australske mediene Daily Telegraph.

Etter at Sam Lennon og hennes fem år gamle datter Imogen hadde svømt, satte de kursen hjemover. Imogen satt i baksetet og spiste en frankfurter som så mange ganger før.

Imogen elsket Frankfurters, men denne endte opp med å drepe henne.

Fordi hun fikk pølsen feil og ikke kunne puste. Moren ringte ambulanse og fikk en forbipasserende til å hjelpe til med førstehjelp.

Men lite hjalp det. Ambulansen var for langt unna den lille australske landsbyen, og Sam endte opp med å sette seg bak rattet og kjøre til sykehuset selv.

Dessverre forgjeves. Lille Imogen døde senere på sykehus.

En venn av familien Tamara Harrison har satt opp en innsamlingsaksjon på GoFundMe for å samle inn penger til begravelsesutgifter.

I teksten beskriver hun den enorme sorgen som har skylt over familien siden Imogen ble revet fra dem.

– Imogens død er tragisk og meningsløs. Det finnes ikke ord for å beskrive hvor ødelagt familien er. Det er helt umulig å forestille seg livet uten Imogen.

Det har vært mulig å samle inn drøyt 100.000 kroner ind via GoFundMe.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.