Influenser gikk viralt da hun friket ut på et fly: Nå har hun fått tilbud om 266.000 kroner for dette

23/09/2023 12:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: X
Foto: X
En 35 år gammel influenser ble filmet og ble gal om bord på et fly. Nå har hun fått et svært lukrativt tilbud.

En modell og influencer som gikk viralt etter å ha freaking ut på et fly, har fått et spesialtilbud. Hun har blitt tilbudt 20.000 pund, som tilsvarer cirka 266.000 kroner, for å spille inn vokseninnhold.

35 år gamle Morgan Osman vakte stor oppmerksomhet da hun gikk amok på en rekke andre passasjerer om bord på et fly fra American Airlines, skriver Daily Star.

Den kjente influenseren ble filmet, og opptakene ble deretter delt på det sosiale mediet X. I videoen kan du blant annet høre at hun omtaler de andre passasjerene som 'jævla tapere'.

Det var mange passasjerer og påfølgende seere av videoen som nesten følte seg flaue på Morgans vegne, men andre mener at hun er en "naturlig stjerne" foran kameraet.

De kom til denne konklusjonen på CamSoda, som er en plattform der brukere kan vise krydret innhold til seerne via webkameraet deres.

Foto: X

Faktisk er de så overbevist om at hun kan bli en stjerne på deres side at de er klare til å betale henne for å sette på et "show".

«Gitt interessen din for å bli filmet, vil vi her i CamSoda gjerne ha deg sendt direkte på vår XXX-plattform», står det i et brev som skal ha blitt sendt til influenseren, ifølge TMZ.

"Jeg ønsker formelt å tilby deg opptil $25 000 for å gjøre et en times kamerashow på siden vår."

Morgan, som har nesten en million følgere på Instagram, ble angivelig gitt muligheten til å bruke bikini, undertøy eller være helt avkledd.

Ifølge Daily Star har det så langt ikke kommet rapporter om hvorvidt hun har noen intensjoner om å akseptere det lukrative tilbudet.

Influenseren skapte overskrifter over hele verden da hun ble viralt tidligere denne uken etter at hun ble filmet mens hun friket ut på et fly.

Det som spesielt var med på å få henne til å bli viral, var at hun skrøt av å være kjent på Instagram. Likeledes var det heller ikke så fint språk som ble brukt, noe som selvfølgelig også bidro til det.

"Hold kjeft. Du er en b**ch. Du holder kjeft. Film meg, jeg er Instagram-berømt, din jævla boms," sa hun før en siste 'f*** off' kunne høres før gikk bort.

Passasjerer på flyet reagerte på situasjonen på forskjellige måter, noen brøt ut i latter mens andre ble rasende da Morgan kom tilbake til setet sitt.