Internett raser: Brud vurderer alkoholfritt bryllup på grunn av upassende svigerfamilie

07/11/2016 18:00

Anniken Hauge

Viralt
Visse ting tukler man ikke med.

Noen tradisjoner veldig hellige når det kommer til bryllup.

Faren til bruden skal følge hene opp kirkegulvet, ekteparet skal si ja til hverandre, og det skal henges bokser bakpå bilen som tar brudeparet videre til festen eller bryllupsreisen. 

 

Men en ting er nærmest en usagt tradisjon: Det skal være fri bar i et bryllup, og hvis gjestene ikke takler det, så hører det også bare med. 

Derfor har nettet også gått i vranglås over at en kommende brud på nettet nå har spurt om det er i orden å holde et alkoholfritt bryllup, skriver Mirror.

 

Internett får svi: 'Det er for gjerrig’
På internettforumet Wedding Bee, har bruden som kaller seg KaitlynRose30 spurt om det unge paret kunne tillate å fjerne de alkoholen, når bare halvdelen av selskabet drikker som sjømenn på perm:

- Størstedelen (gommens familie, red.) kan drikke enormt mye, mens min familie er likegyldige. Pluss at det kan spare penger, skriver bruden. 

Det har fått brukerne opp av stolen: 
- Hvis jeg visste at et bryllup var uten alkohol, så ville jeg nok takket nei til å komme, skriver en sint bruker. 

Men det er også støtte å hente for det unge paret, hvor noen bruker uttrykker at det urettferdig at den ene siden av familine ikke klarer å styre seg: 

- Det er urettferdig at den eneste grunnen til å uteltae sprit, kun er fordi hans familie ikke klarer å beherske seg.

Men en bruker topper alle oss som nyter en knert i festlig lag: 

- Ikke bruk familien som unnskylding, de skal nok klare å styre seg eller la være. Hvis du ikke vil by på noe å drikke, så er det fordi du ikke vil betale, hvilket er helt rimelig.  

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.