Jane vant 8,7 millioner kroner som 17-åring: Skulle ønske hun aldri hadde vunnet

13/09/2023 08:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Livet ble ikke søtt bare fordi hun vant de store pengene.

De fleste som spiller Lotto, Eurojackpot og hva det ellers heter, har en drøm om å vinne den store premien.

Men det er også en bakside ved å vinne så mye penger, og en tidligere EuroMillions-vinner ved navn Jane i dag skulle ønske hun aldri hadde vunnet 8,7 millioner kroner. Det skriver Daily Mail.

Da Jane var 17 år gammel vant hun svimlende 8,7 millioner kroner i EuroMillions, men det gjorde livet hennes ti ganger verre: "Jeg trodde det ville gjøre det ti ganger bedre, men det har gjort det ti ganger verre," sa Jane til Sunday People.

I dag eier hun flere eiendommer, men likevel ønsker hun at hun kunne få tilbake sin gamle hverdag.

– Livet mitt hadde vært så mye lettere hvis jeg ikke hadde vunnet, sier hun og legger til at hun forteller at hverdagen hennes har blitt mer stressende.

Jane har også slitt med å finne ekte kjærlighet uten å bli tatt for pengene og savner de enklere feriene hun pleide å ta før vinnerstatusen.

Hun tar nå til orde for at du bør være 18 år for å spille ulike lotterispill, og hun har til og med vurdert å saksøke operatøren bak, Camelot.

Selv om Jane har vurdert å saksøke Camelot, har hun aldri seriøst vurdert å gi fra seg formuen.

Janes liv og avgjørelser har blitt offentliggjort, inkludert hennes tidligere forhold og kirurgiske prosedyrer som hun har brukt formuen sin på.

Camelots representant har understreket at de fortsatt støtter Jane og andre vinnere og tilbyr støtte, men det er opp til vinnerne å avgjøre om de vil ta imot denne hjelpen.