Jay Leno åpner opp om skremmende garasjebrann og alvorlige brannskader

14/12/2022 11:38

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Jay Leno åpner opp om den skremmende garasjebrannen som ga ham brannskader i ansiktet og på kroppen.

Hendelsen skjedde 12. november da han jobbet i garasjen sin sammen med vennen David Killackey.

72-åringen vil sette seg ned med NBC-journalisten Hoda Kotb for å diskutere hva som førte til brannen, samt at han ble frisk.d

I en forhåndsvisning av intervjuet som vil sendes på NBC News 'Today, deler den tidligere verten for The Tonight Show: "Det var en 1907 White Steam Car. Bensinledningen var tett så jeg var under den. Det hørtes tilstoppet ut og jeg sa: «Blæs litt luft gjennom ledningen», og plutselig, bom, fikk jeg ansiktet fullt av gass.

"Og så hoppet pilotlyset og ansiktet mitt tok fyr."

Leno sa at vennen Killackey var rask til å hjelpe ham da ansiktet hans tok fyr.

"Jeg sa til vennen min, jeg sa, 'Dave, jeg brenner,' og så, 'Herregud'. Dave, vennen min, trakk meg ut og hoppet oppå meg og på en måte kvalt brannen."

Leno ble hastet til Grossman Burn Center i West Hills, California hvor han ble behandlet for tredjegradsforbrenninger. Han ble værende på anlegget i 10 dager som en del av bedring.

Komikeren, forfatteren og skuespilleren hadde "relativt alvorlige" brannskader som påvirket "omtrent syv prosent av kroppen hans," over brystet, ansiktet og hendene, sa Dr. Peter Grossman, direktøren for det medisinske anlegget, til NBC forrige måned.

Som en del av behandlingen hadde Leno "human cadaver skin" som ble brukt til midlertidige hudtransplantasjoner. Han vil sannsynligvis måtte gjennomgå en operasjon i fremtiden for å behandle skadene hans ytterligere

Selv om brannsår er kjent for å være utrolig smertefulle, sa Dr. Grossman at Leno så ut til å ha en «veldig høy smerteterskel» og beskrev komikeren som en «veldig stoisk person» som også er «veldig nådig» og «veldig vennlig».

Etter at det dukket opp rapporter om brannhendelsen, ga Leno ut en uttalelse 14. november for å berolige fansen. «Jeg fikk noen alvorlige brannskader fra en bensinbrann. Jeg er ok. Trenger bare en uke eller to for å komme meg på beina igjen, sa han.

Han ble løslatt fra det medisinske anlegget 21. november og var tilbake på scenen seks dager senere for å opptre på Comedy and Magic Club i Hermosa Beach, California, hvor han har drevet et søndagssett siden 1978.