Jenny ble frastjålet sykkelen sin - dagen etter ser hun den i en annonse på Facebook og legger en lur plan

16/07/2017 21:30

Anniken Hauge

Viralt
Jenny vant over sykkeltyven på hans hjemmebane. Hun lot som om hun ville kjøpe den stjålne sykkelen tilbake av tyven - og så dro hun sin vei.

30-årige Jenni Morton-Humphrey ble frastjålet sykkelen sin i den engelske byen Bristol forrige helg. Men så la hun en plan da hun så at sykkeltyven hadde lagt ut sykkelen hennes for salg på Facebook. 

Det skriver Dailymail.

Den dyre tyske racersykkelen hennes var tilbake i hennes hender allerede samme døgn som den ble stjålet. Jenni Morton-Humphrey arrangerte et møte med mannen og lot som om hun ville kjøpe sykkelen. Men så ba hun om et møte med mannen og lot som om hun ville kjøpe sykkelen. Hun ba da om å prøvekjøre sykkelen og syklet sin vei. 

Kvinnen hadde fortalt politiet på forhånd om planene sine, ettersom hun var bekymret for om sykkelen hennes skulle bli solgt raskt. Politiet advarte henne om det risikable i planene hennes. 

Foto: Jenni Morton-Humphrey / SWNS

Kvinnen la ut et bilde av sykkelen på en Facebook-gruppe for syklister i Bristol, hvor hun spurte om noen hadde sett sykkelen hennes som hadde forsvunnet etter noen hadde saget over låsen. Og så kom det inn tips. En mann i gruppen hadde sett den blå racersykkelen hennes på en online liste over sykler til salgs, skriver Dailymail. Han tok kontakt med selgeren, og skrev så fiks som han var at søsteren hans var interessert i å kjøpe sykkelen.

Så ble det arrangert et møter mellom ”søsteren” Jenni Morton-Humphrey og gutten som hadde lagt ut sykkelen for salg, på en av de farligste og mest kriminelle gatene i hele England - Stapleton Road, Easton.

Foto: Jennys sykkel i annonsen på Facebook

Da kvinnen så sykkelen på vei for å møte mannen, la hun straks merke til at det var hennes. Tada! 

- Jeg lot som om jeg var interessert i å kjøpe den og stilte likegyldige spørsmål om sykkelen. Jeg sa at setet satt litt høyt, og spurte om jeg kunne få prøvekjøre den. Jeg sørget for at jeg ikke hadde noen ting på meg, bortsett en pakke røyk og et sett nøkler som jeg ba mannen holde mens jeg sykler, forteller Jenni Morton-Humphrey til Dailymail.

Og så var hun borte. 

- Jeg så meg ikke tilbake. Min største bekymring var at jeg var bekymret for om jeg overhodet visste hvor jeg var, og jeg kunne risikere å ende opp med å kjøre tilbake til det området jeg kom fra, sier hun.

Foto: Jenny Morton-Humphrey på sykkeltur

Plutselig var det en som ropte at hun ikke kom tilbake, og tyven skrev straks til mannen som hadde utgitt seg for å være broren hennes på nettet. Tyven skrev at han skulle ha pengene sine, hvor den ”falske broren” til kvinnen skrev tilbake til mannen at han nettopp hadde fått seg en lærepenge og smakt sin egen medisin.

Sykkeltyvene hadde gjort i stand sykkelen over natten og derfor også fikset frontlykten.

Så kan de lære.

LES OGSÅ: Brun Uten Sol: Ny selvbrunings pille skal minske risikoen for hudkreft

LES OGSÅ: Tap vekt nå: Ny reseptfri behandling stopper kroppen fra å ta opp fett

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.