Jenta ble mobbet for utseendet sitt på skolen: Se hvordan hun ser ut i dag

30/09/2023 09:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
I dag er hun voksen og tjener penger på sitt ytre.

En kvinne som ble mobbet mye med utseende sitt som barn, har nå tatt den ultimate hevn.

I dag tjener kvinnen, med navn April Opal, penger på utseendet sitt og er en vellykket modell.

Det skriver The Mirror.

I dag tjener hun litt over 377.000 kroner i måneden på sitt vakre ytre, men noen mennesker kommer med negative kommentarer, noe som bringer henne tilbake til skoledagene da hun ble mobbet.

Den 19 år gamle briten skulle egentlig gå på universitetet, men så skrudde hun på en tallerken og nå tjener hun stort på å selge sexy bilder av seg selv.

– Jeg tror aldri jeg kommer til å venne meg til at jeg får betalt for hvordan jeg ser ut fordi jeg var en genuint stygg gutt. Jeg ble nådeløst mobbet for å være et stygt barn... Jeg var en oppriktig rar gutt, og da jeg ble eldre ble det aldri bedre... Jeg var overvektig og tok ikke på meg sminke og all den dritten, sier hun til The Daily Star.

I dag er hun blitt robust og slår kraftig tilbake mot dem som skriver stygge ting om henne, men det betyr ikke at skoletiden er glemt:

"Så ja, det er faktisk litt rart, det er som om jeg hele tiden venter på at alle andre faktisk skal si 'vi tuller, vi liker ikke hvordan du ser ut, og vi synes virkelig du fortsatt er så rar den gutten."

Under kan du se hvordan hun ser ut i dag: