Jenter ertet bavian i dyreparken: Dette skulle de ønske de aldri hadde gjort

09/08/2023 07:30

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Det var ikke mye å skrive hjem om for jentene og faren deres.

Når du besøker en dyrehage eller er i nærheten av dyr, er det viktig å vise respekt og unngå å provosere dyrene. De fleste lærer denne leksjonen som barn.

Likevel avslører en bemerkelsesverdig video, som du kan se nederst i artikkelen, en far som ikke klarer å gripe inn mens døtrene hans oppfører seg dårlig mot en bavian.

Til tross for bavianens åpenbare misnøye med jentenes oppførsel, velger faren å ikke irettesette dem eller sette dem et godt eksempel. Videoen viser hvordan jentenes erting får bavianen til å reagere. De mater bavianen, selv om skilt i dyreparker advarer mot å gjøre det.

Bavianen viser tydelig sin frustrasjon, og bestemmer seg til slutt for å sette jentene og faren deres på plass.

Innspillingen av denne episoden har vakt stor oppmerksomhet. Det viser tydelig hvordan bavianen oppfører seg og lærer jentene en leksjon for livet.

Denne historien er en påminnelse om viktigheten av å behandle dyr med respekt og ta ansvar for våre handlinger. Det er også en påminnelse til foreldre om å oppdra barna sine til å være ansvarlige og respektfulle for naturen og dens skapninger.

Se videoen nedenfor:

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.