Jimmy filmer i toalettskålen - plutselig svømmer noe opp til overflaten

26/09/2017 10:45

Anniken Hauge

Viralt
Mareritt.
Mareritt.
En 60-årig mann hadde i forrige uke en ubehagelig opplevelse av noe som lå i toalettskålen på jobben. Når går den ekle videoen nettet rundt.

Mange vil sikkert påstå at de ofte er blitt møtt av ekle doskåler når de har besøkt et offentlig og ikke-rengjort toalett.

Allikevel er det ikke mange som har stiftet et like motbydelig bekjentskap med et toalett som som singaporeanske Jimmy Lim. Det skriver Straitstimes.com.

For da Jimmy Lim, som jobber som sjef på et bilverksted, i forrige uke var på vei på toalettet på jobben, ventet det et sjokkerende syn nede i skålens dyp.

For da han løftet toalettsetet og gjorde seg klar til å slå lens, så han plutselig at noe beveget seg nede i vannet.

Og vips - fra skålens mørke dukket det plutselig opp en feit pytonslange, som prøvde å åle seg oppover langs doskålen.

Jimmy Lim fikk heldigvis slengt dolokket raskt ned, hvorpå naboer ble alarmert om den farlige slangen. 

Mandag fortalte Jimmy Lim om den ekle hendelsen til mediet The Straits Times, og forklarte samtidig at flere av kollegaene hans på verkstedet Scotts Motors i Singapore faktisk hadde observert slangen i doskålen uken før – riktignok uten å rapportere det.

Dermed er den ubudne gjesten altså blitt oppdaget to ganger på verkstedets toalett, hvilket sannsynligvis har fått de ansette til å gjøre deres fornødne andre steder.

Jimmy Lim forteller at han dog ikke var redd etter møtet med den lange slangen.

- Jeg var ikke redd, da jeg ofte går i jungelen. Jeg så hodet (til slangen, red.), og vurdert ut fra størrelsen på det kan den være opp til to meter lang, foreæller 60-årige Jimmy Lim.

Under møtet med slangen var Jimmy Lims rask fremme med mobilen og fikk filmet krypdyret.

Denne videoen har datteren hans har lagt ut på Facebook, hvor den er gått verden rundt – til grøss og gru for mange brukere av det sosiale mediet.

Pytonslanger er vanlig i Singapore, og det er heller ikke første gang noen stifter bekjentskap med en slik en i hjemmet.

Se den skremmende videoen nedenfor.