Journalist ranet på direktesendt tv under VM

21/11/2022 13:25

Emma Sletta

Viralt
Foto: TN
Foto: TN
En argentinsk journalist fikk penger, kredittkort og andre dokumenter stjålet mens hun var live på TV.

Den argentinske journalisten Dominique Metzger hadde en merkelig og ubehagelig opplevelse mens hun gjorde en direkteovergang på argentinsk TV.

Hun fikk både penger og viktige dokumenter stjålet fra vesken, da hun var opptatt med å gjøre sin egen jobb.

Det var først etter TV-segmentet at hun skjønte at hun hadde blitt ranet. Da hun senere gikk rett ned for å kjøpe en flaske vann, skjønte hun at flere ting manglet i vesken hennes.

"Jeg har det bra," sa hun på sine sosiale kanaler, ifølge Sportbible.

– Jeg har opplevd noe alle snakker om hele tiden. Forskjellen er at det foregår her nede, hvor de sier det er det tryggeste stedet på jorden. For kort tid siden var stedet stappfullt av folk. Det var tyveri, men det var ikke en voldelig handling, utdyper hun.

Deretter måtte hun gå til politistasjonen for å anmelde tyveriet. Her oppsto en ny overraskelse for den argentinske journalisten.

Hun ble spurt av politiet om hvordan hun ønsket at tyven skulle straffes når han ble tatt.

- Her opplevde jeg virkelig kulturforskjellene. Politikvinnen spurte meg hva slags straff jeg ønsket at tyven skulle få.

Hun spurte om jeg ville foretrekke at tyven ble sendt i fengsel i fem år, eller om jeg ville at han skulle deporteres fra landet.

En situasjon journalisten fant absurd og ikke ville ha kontroll over.

– De insisterte på stillingen min, men jeg sa at jeg bare ville ha tingene mine tilbake. Politikvinnen ga meg virkelig gåsehud, forklarer hun.

Dominique Metzger fortsetter sitt arbeid under VM. Hun var blant annet på plass på stadion da åpningskampen mellom Qatar og Ecuador fant sted.