Julie dro på fylla og etterlot gråtende baby i en park over natten

10/11/2016 15:30

Anniken Hauge

Viralt
Privatfoto/Google Maps
Privatfoto/Google Maps
En kvinne etterlot en liten baby i en veltet barnevogn for å dra på byen. Barnet ble funnet dagen etter med ansiktet fullt av jord.

Det var et sjokkerende syn som møtte den britiske mannen, som klokken 7.30 om morgenen 24. juli i år gikk en tur i Watson Road Park i Blackpool for å lufte hunden sin. Det skriver Mirror.

Plutselig oppdaget mannen nemlig en veltet barnevogn, og rundt om den lå flere gjenstander - blant annet en veske og en bærbar PC - på bakken. Barnevognen lå med bunden i været, men da hundelufteren tenkte å løfte den, oppdaget han at en liten baby lå fastspent i den veltede barnevognen, med ansiktet i bakken.

Barnet sov, men var verken ikledt jakke, sko eller teppe, og ble funnet med jord of gress i nesen og ansiktet. 

Manden ble forferdet over synet og tilkalte straks politiet, som utfra gjenstandene på bakken klarte å spore seg frem til den 44-årige Julie Gill, som innrømmet at hun hadde kjørt rundt med den lille jenta kvelden før. 

Politiet erfarte at kvinnen hadde drukket sprit i huset sitt, før hun - med den lille jenta i barnevognen - kjørte ut for å møte en vennine på Dutton Arms pub på Blackpool Promenade.

Julie Gill. Privatfoto

Her drakk hun både øl og vodka, før hun dro videre til The Duple Club – fortsatt med babyen på slep. Ved midnatt forlot kvinnen klubben, og vitner har fortalt at hun på dette tidspunketet fortsatt var sammen med babyen i barnevognen. 

Men da Julie Gill vekket en nabo klokken fire om morgenen ved å rope at hun ikke kom seg inn fordi nøklene hennes var borte, var hun ikke lenger i selskap med den lille jenta. 

Hun blev først funnet dagen etter – etterlatt i parken.

Til politiet fortalte Gill at hun hadde blitt overfalt og ikke husket noe av kvelden før. 

Julie Gill. Privatfoto

Ikke desto mindre er Julie Gill siden blitt idømt 12 måneders fengsel for å etterlate babyen, og under rettsaken var det en både sjokkert og sint dommer som adresserte den uansvarlige kvinnen. 

- Hun var alene og etterlatt i en veltet barnevogn med ansiktet i bakken. Hun kunne blitt angrepet av en hund eller en rev. HUn kunne blitt bortført, lød det fra dommeren.

- Hun kunne fått store pusteproblemer på grunn av stillingen hun ble funnet i. Hun kunne vært død! 

I retten erklærte Julie Gill seg skyldig i anklagene om barnemishandling. 

 

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.