Kim Kardashians eks-representant hevder: Angrepet på henne var iscenesatt

20/01/2023

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kim Kardashian har aldri benektet at hun ønsket å være berømt.

Nå hevder hennes tidligere mediestrateg at hennes beryktede «melbombe»-angrep i 2012 faktisk var et produsert «medieøyeblikk».

Sheeraz Hasan, en p.r. profesjonell som jobbet med Kardashian fra rundt 2005, hevdet at hendelsen ved realitystjernens True Reflection parfyme-lansering i West Hollywood, California, var en intern jobb, ifølge den britiske Channel 4-dokumentaren «The Kardashians: Billion Dollar Dynasty».

Men kilder nær situasjonen fortalte The Post at Kardashian aldri var klar over flyttingen og la skylden på People for the Ethical Treatment of Animals, dyrerettighetsorganisasjonen som opprinnelig ble spekulert bak hendelsen.

Hasan påsto at de hadde "diskusjoner" med Kardashian og teamet hennes, og hun var "villig til å bli bombet med mel" før arrangementet slik at media skulle rapportere om lanseringen.

Hendelsen ble også inkludert i en sesong 7-episode av «Keeping Up With the Kardashians».

Han hevdet at han sa til Kardashian den gangen:

«OK, dette er hva som kommer til å skje. Du kommer til å ha det bra, du kommer til å være trygg, men vi skal skape et medieøyeblikk. Hvis vi lager mediegull, gjett hva som kommer til å skje? Alle kommer til å snakke om parfymen din, alle kommer til å kjøpe den.»

«Er laget med på det? Selvfølgelig er de med på det, la Hasan til. På tidspunktet for angrepet ble det spekulert i at en PETA-aktivist hadde kastet mel på Skims-grunnleggeren, ettersom organisasjonen tidligere fordømte Kardashians tidligere kjærlighet til ekte pels.

Overfallsmannen skal ha ropt «fur hag» da hun støvet Kardashians lange svarte hår med det hvite pulveret. Kardashian skal ha ryddet av i et privat rom før hun avsluttet natten.

Kvinnen, Christina Cho, ble angivelig varetektsfengslet av hotellpersonalet til politiet ankom, men Kardashian valgte ikke å anmelde.

PETA nektet for å stå bak mel-hendelsen på den tiden; Cho var imidlertid angivelig et PETA-medlem som arrangerte anti-pelsprotester i organisasjonens navn.

"Kanskje den største avsløringen er at Kims assistent er et hemmelig PETA-medlem?"

PETAs senior visepresident Lisa Lange sa angående Hasan i en uttalelse til The Post mandag.

"Vi vet kanskje aldri, men vi vet at Kim nå er pelsfri, og det er det som virkelig betyr noe for oss og dyrene hun forhindrer fra å bli bur, torturert og elektrisk støtet for pels."

Dette er angivelig ikke første gang Hasan har avslørt Kardashians hunger etter berømmelse.

I 2020 påsto han at en av de første setningene hun noen gang snakket til ham var: "Sheeraz, jeg vil være en av de mest kjente menneskene i verden."

"Hvis du er i berømmelsesbransjen, må du være en narsissist. Du trenger litt seriøs selvtillit, og det er det som var X-faktoren hennes, la Hasan til.

PETA kom for Kardashian igjen i desember 2022 etter å ha delt en video som de hevdet fikk det til å virke som om hennes to Pomeranians bor i garasjen hennes.

"Når vi vet at Kim Kardashian er anti-pels og for det meste veganer, håper vi hardt at hun ikke overlater hundene sine til livet i en garasje," sa Lange til Page Six.

"Det PETA vet er at hunder er svært sosiale flokkdyr som trenger mer enn bare myke senger og dekorative strømper: De fortjener å føle seg trygge, elsket og å bo inne i huset som en del av familien."

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.