Kjærestepar har ingen anelse om hva som foregår rett bak dem mens dette bildet blir tatt

09/03/2018 11:00

Anniken Hauge

Viralt
Det australske kjæresteparet Jackson Parr og Madison McDonald ble lørdag fotografert på en strand. Da bildet ble tatt, ante de ikke hva som skjedde bak dem.

Lørdag ble det unge kjæresteparet Jackson Parr og Madison McDonald fotografert på den australske stranden Austinmer rundt 60 kilometer sør for Sydney.

Der var de på fest for å feire at Jackson Parrs fetter Harrison Day hadde blitt forlovet.

Det skriver britiske The Sun.

Da Jackson Parr så på bildet av seg selv og kjæresten sin, hørte han plutselig illevarslende skrik fra vannet. Han fulgte lyden og løp forbi en kvinne som ropte at partneren hennes var i ferd med å drukne.

Jackson Parr løp ned til vannet og svømte i cirka fem minutter får han nådde frem til David Pelman, som hadde blitt tatt av den sterke strømmen i bølgene. 

- Jeg holdt ham oppe ved å træ i vannet i rundt fem minutter før det kom en annen mann og hjalp oss og ta ham med inn mot stranden, sier Jackson Parr til The Sun.

To av festens andre gjester tok med surfebrettene sine og kom de tre mennene i møte for å hjelpe dem inn mot land. Mennene hadde blitt dratt så langt ut at de først måtte søke tilflukt på noen steiner som var nærmere dem enn stranden.

Der ventet det enda et par menn fra festen som kom dem til unnsetning. Til slutt lykkes det alle mennene å komme inn på sikker grunn. Der var det to redningsarbeidere som tok hånd om David Pelman, mens de andre kunne dra tilbake til festen.

Nå advarer Jackson Parr andre mot å svømme sent om kvelden:

- Hvis du kan svømme, hvis du ikke kan svømme, vær så snill ikke svøm sent om kvelden. Det er så mange forskjellige måter denne kvelden kunne endt på. Jeg er så takknemlig for at jeg var på rett sted til rett tid og kunne hjelpe, skriver Jackson Parr i et innlegg på Facebook.

Han benytter også anledningen til å takke mennene som hjalp dem i sikkerhet på land.