Kjærestepar kjøper drømmebolig: Det de finner under gulvet gjør dem lamslåtte

09/06/2024 08:56

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Hva ville du gjort hvis du fant dette under gulvet ditt?

Paret Emily og Jeffrey kjøpte drømmehuset sitt og fant noe fantastisk under gulvet da de tok fatt på renoveringen.

Paret hadde kontinuerlig skiftet gulv i alle rom i huset og hadde nå nådd det siste og største.

Paret kjøpte huset i juli. De ble fanget av plasseringen av eiendommen første gang de så den. Huset var imidlertid noe slitt, og derfor bestemte paret seg for å delvis ombygge det.

Dette ville imidlertid bety at de måtte erstatte alle gulv i alle rom helt. Det var da de kom til det siste rommet, som også fungerte som et stort lekerom, at de gjorde det fantastiske funnet.

De ville bare bytte det gamle gulvet

Emily har lagt ut videoen på TikTok hvor man kan se bassenget som gjemte seg under gulvet i det store rommet. Emily lager glassmalerier hver dag, og hun ble forelsket i huset da hun så det. De ble imidlertid informert om at den opprinnelige eieren hadde hatt et innendørsbasseng

Emily og Jeffrey visste at bassenget hadde vært i spillrommet, men de hadde antatt at bassenget hadde blitt fylt med betong, så det kom som noe av et sjokk da de fant ut at det fortsatt var intakt.

De opprinnelige eierne hadde ganske enkelt bygget en trekonstruksjon over det opprinnelige bassenget, hvoretter de la gulvet. Derfor sto paret nå med både det opprinnelige bassenget og boblebadet.

Bassenget er nesten 4 meter dypt

Det er ikke et plaskebasseng de har fått i rommet, men et basseng med en dybde på 3,6 meter.

I en kommentar til funnet sa Emily:

– Vi ble veldig overrasket over å finne den. Det var skummelt å trekke gulvet av og innse at vi sto på toppen av et hull nesten 14 meter dypt.

Paret sto plutselig overfor en beslutning om hva de skulle gjøre med bassenget, som ikke hadde vært i drift på mellom 20 og 30 år.

Å få det til å fungere igjen vil bli en stor utgift som paret ikke har råd til. Plassen der bassenget ligger er helt vanntett, og paret vil gjerne dra nytte av det.

Dam i stuen

De vil gjerne bruke den til å bygge en dam med fargerik fisk og en grønn avslapningssone.

Implementering og etterfølgende drift vil koste mye mindre penger enn et helt basseng.

De har fortsatt ikke tatt en endelig beslutning og er åpne for forslag til hva som kan gjøres med et så dypt basseng i huset.

I en video prøver Emily til og med å bruke bassenget som en rulleskøyterampe. Men etter en stund innrømmer hun at det nok ikke ville gått så bra. Og hva ville du gjort med en slik oppdaget skatt?