Kjører 9 timer for å besøke kjæresten: På badet oppdager hun at han er utro

22/10/2021 11:05

Emma Sletta

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hun kjørte i ni timer for å komme til leiligheten hans. Men da hun kom, fikk hun litt av en overraskelse.

Hun hadde gledet seg til å være sammen med kjæresten. Derfor kjørte hun ni timer med bil for å komme seg til leiligheten hans. Men da hun kom, fikk hun litt av en overraskelse.

Det sier hun i en serie videoer på TikTok, skriver The Mirror.

På TikTok har kvinnen under kallenavnet Yummyamssss delt en video som viser hvordan hun oppdaget at kjæresten hennes var utro mot henne.

«Når du er i et langdistanseforhold og kjører ni timer, og han glemmer å fjerne bevisene», skriver hun i videoen, der du kan se at hun åpner to forskjellige skuffer på badet.

I den ene skjuler en ekstra tannbørste, mens i den andre er det en rekke produkter som ikke tilhører kjæresten.

Du kan se videoen her:

Kvinnen forteller at hun møtte kjæresten på Tinder. Imidlertid bodde de langt borte fra hverandre, men det satte ikke en stopper for deres kjærlighet. Sammen med sine barn besøkte hun ham ofte, og det var ikke uvanlig at de tilbrakte to uker om gangen sammen.

Om episoden der hun oppdaget de ekstra tingene på badet, skriver hun:

"Denne gangen endte jeg opp med å ankomme hjemmet hans klokken ett om natten. Jeg tar en dusj og barna sover."

"Når jeg kommer ut av dusjen, leter jeg etter bomullsknopper, og jeg skal legge tannbørsten min i skuffen. Når jeg åpner den, ser jeg den rosa tannbørsten."

Da hun senere åpnet den nederste skuffen, så hun produktene. Shampooen stusset hun ikke over, men hun ble overrasket over at det var en krem i skuffen.

"Jeg vet at han ikke bruker krem, spesielt ikke når den var til kvinner."

Da hun konfronterte ham om funnene, prøvde han å overbevise henne om at det tilhørte en venn.

Men da de satte seg ned for å snakke om det, begynner hun å legge merke til mistenkelige hår på teppet hans.

Han har et hvitt teppe, og jeg ser på alt håret, det er svart, men det er ikke krøllete. Og jeg blir mistenksom fordi det er langt, rett hår. Jeg har brunt hår, men på den tiden var det svart, men ikke 100 prosent glatt, så jeg visste at det ikke var håret mitt.

Til slutt innrømmet han at han faktisk hadde sett noen andre, og hun var til og med gravid i tredje måneden.

Senere fant kvinnen ut at han hadde vært henne utro med mer enn en kvinne, og det var det siste strået som fikk koppen til å renne over. I dag er de ikke lenger sammen, forklarer hun.

 

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.