Klassekameraten legger en fylt bag på «lesehestens» bord: Når eleven ser innholdet, bryter han sammen

30/11/2022 13:47

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En student bryter rørende sammen når han ser innholdet.

En liten ting for noen kan bety verden for en annen. Det handler om hvilken tilnærming og forutsetning du har i livet, så langt fra alle er like heldige.

Vi kjenner alle kontrastene på skolen, der noen hadde nye klær og nye ting, mens andre måtte slå seg til ro.

Og tallene taler for seg selv med tanke på at det oftest er de som må nøye seg med som blir ofre for mobbing.

Derfor hylles den rørende gesten nå over hele verden på populære sosiale medier.

En YouTube-video avslører at, i motsetning til andre tenåringer, brukte den "lesende hesten" fritiden sin på å gjøre lekser.

Den søte og flittige gutten som alltid var den som løftet hånden og stilte interesserte spørsmål, var sjelden den som gikk ut med venner eller gikk til morsomme ting.

Men en som satte stor pris på hans vennlighet og hjelpsomhet var klassekameraten Sofi Cruz, som hadde gått i samme klasse som gutten som het Jahiem siden de var ti år gamle.

Sofi visste at Jahiem hadde på seg sko som ikke var hans størrelse, men å kjøpe nye var ikke et alternativ for ham, siden familien hans ikke hadde råd til å bruke pengene på den tiden, og derfor planla hun en overraskelse for ham.

Så mens Jahiem satt med nesen i skolebøkene i klassen, dundret Sofi inn med en stor ryggsekk, som hun plasserte midt på skolepulten hans. I videoklippet, som noen har filmet med mobilkameraet sitt, kan du se at Jahiem ikke forstår hva som skjer. Da blir han oppfordret til å se i posen og kan ikke tro sine egne øyne.

Guttens venn hadde kjøpt et nytt par sko til ham med egne penger.

Se den oppriktige lykken i videoklippet nedenfor. Et rørende øyeblikk.