Kokken gjør vanlig hermetisk mais til en gourmetrett med én ingrediens

22/03/2024 14:00

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hun bruker en enkelt ingrediens for å lage en deilig og smakfull rett med hermetisk mais.

Har du noen gang følt deg skyldig over å bruke hermetisk mais i stedet for å få mais fra en fersk kolbe? Vi vet alle at fersk mais smaker best.

Men det er dager da du bare ikke har ekstra tid eller energi til å lage maisen din på denne måten. Heldigvis er det heller ikke nødvendig å gjøre dette, da du enkelt kan lage en smakfull rett selv om du bestemmer deg for å bruke hermetisk mais.

TikTok-stjernen og kokken @rosereisman viser i en populær video hvordan det er mulig å oppgradere noe så grunnleggende som hermetisk mais.

Dette enkle trinnet gjør en stor forskjell. Det er derfor du aldri trenger å føle deg dårlig av å bruke mais på boks igjen.

For en god idé! Hun sier i videoen sin at hvis du vil bruke hermetisk mais eller frossen mais, kan de forbedres ved å bare steke dem på komfyren først. Det betyr at det ikke lenger vil være snakk om disse store oppblåste og smakløse kjernene.

I stedet vil de ha en bedre smak og tekstur. Alt du trenger å gjøre er å legge maisen til en panne som har blitt sprayet med vegetabilsk olje. Her må du surre dem på middels varme i tre til fem minutter.

Når du ser at de har blitt gyldenbrune, forklarer hun at de blir smakfulle. Du kan da bruke dem til en rekke formål, da du blant annet kan bruke dem i en salat. Du vil også enkelt kunne spise dem selv.

Seerne på det sosiale mediesiden fablet seg over dette tipset, og flere ga uttrykk for at de var klare til å bruke det.

En bruker spurte om du skulle skylle og tine maisen, og kokken svarte: "Du må skylle den, men du trenger ikke å tine den."

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.