Komiker fikk et sjokk da han så inn i vaskemaskin

13/12/2021 08:24

Emma Sletta

Viralt
Foto: Shuterstock.com
Foto: Shuterstock.com
Komikeren ble skremt for livet da han så inn i vaskemaskinen sin.

Det bør ikke være tvil om at ikke alle synes rengjøring og oppvask er like morsomt. Dette er imidlertid noe som må gjøres, og derfor kan det hevdes at det ikke er noen vei rundt det.

Imidlertid viser det seg nå at vasking av klær åpenbart også kan være en helt annen opplevelse, da det også kan være litt sjokkerende.

Komiker Alex Boardman vil i det minste argumentere for det. Det er imidlertid bare hvis du er som ham og glemmer hva du har kastet i vaskemaskinen.

Han delte et bilde på sosiale medier Twitter som viste hvorfor han var livredd da han sjekket vasken.

Komikeren skriver at han hadde helt glemt at han hadde kastet puten i vasken. Det høres veldig ufarlig ut, men han ble veldig sjokkert da vaskemaskinen viser et stort bilde av David Bowies ansikt.

Han ble derfor veldig sjokkert ved første øyekast, men etter å ha fått pulsen ned, kunne han ikke annet enn å dele sin erfaring med internett.

Alex er imidlertid ikke den eneste som har hatt en sære opplevelse som involverer en vaskemaskin. Det samme har Janne Lanzky fra Ebeltoft, som ble frarøvet følelsen av å sette hodet på en helt ny pute.

I stedet endte hun opp med hodepine etter å ha kastet den i vaskemaskinen. Janne opplevde at puten bokstavelig talt hadde eksplodert inne i maskinen, og hun måtte derfor bruke tid på å fjerne puten, som ikke lenger var intakt, men i stedet eksploderte i tusenvis av små biter.

Komikeren er ikke den eneste som ble sjokkert da han så inn i vaskemaskinen sin. Se artikkelen nedenfor: