Kona sover med barnet i armene – mannen vet godt hva hun prøver å skjule

26/02/2024 05:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Han skriver en rørende hyllest til sin elskede kone, som sliter med å få et travelt arbeidsliv og familie til å gå hånd i hånd.

Det kan være vanskelig å finne tid til barn og relasjoner når man på hverdager skal passe en travel jobb med tilhørende timer overtid.

En dag satte en amerikansk mann seg ned for å skrive et rørende Facebook-innlegg om sin travle kone, som jobber som sykepleier på et sykehus i den amerikanske delstaten Alabama.

Bobby Wesson lastet opp dette bildet av kona og sønnen deres i innlegget, som har blitt delt over 90 000 ganger på sosiale medier på bare noen få dager:

Foto: Facebook

Under bildet skriver han følgende melding:

"Her tar min kone Rayena en lur. Hun våkner om en time og så tar hun på seg kittelen og gjør seg klar til jobb.

Hun vil samle og sjekke verktøyene og tingene hun trenger for å gjøre jobben sin - håret og sminken hennes vil bli gjort i en hast. Hun vil klage over at hun ser forferdelig ut. Jeg vil være sterkt uenig og gi henne en kopp kaffe.

Hun vil sitte i sofaen med bena i kors og hun vil prøve å drikke kaffen mens hun leker med pjokk som skal krype rundt henne.

Av og til vil hun se tomt ut i luften når vi snakker; hun forbereder seg stille på skiftet. Hun vet ikke at jeg ser det.

Hun vil kysse babyen, hun vil kysse meg, og hun vil forlate oss for å ta vare på menneskene som har den verste dagen i livet sitt. Bilvrak, skuddskader, eksplosjoner, brannskader og brudd – fattige fagfolk, pastorer, narkomane og prostituerte – mødre, fedre, sønner, døtre og familier – det spiller ingen rolle hvem du er eller hva som har skjedd med deg.

Hun vil ta seg av deg.

Hun vil komme hjem 14 timer senere og fjerne skoene som har gått gjennom blod, galle, tårer og ild, og hun vil la dem stå utenfor.

Noen ganger vil hun ikke snakke om det. Andre ganger gleder hun seg til å snakke om det.

Noen ganger vil hun le til hun gråter, og andre ganger vil hun bare gråte - men til tross for disse 'noen ganger', er hun alltid i tide til neste vakt.

Min kone er sykepleier. Min kone er en helt."