Kona var utro: Så var han sammen med svigermoren

09/03/2023

Emma Sletta

Viralt
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
En mann kom med en oppsiktsvekkende innrømmelse i en tråd på Reddit, der en bruker satte i gang et skred av klossete og pinlige historier når han ba om pikante historier som hadde blitt beklaget.

Når det gjelder sex, er det mange ting du raskt kan komme til å angre på. Enten det er en natt eller å være sammen med noen du bare ikke kan være sammen med.

En bruker av sosiale medier kan krysse av i begge boksene når han delte sin ekstremt vanskelige sexhistorie, som du sikkert kan forstå hvorfor han angrer.

Daily Star skriver at en bruker på Reddit la ut og sa: "Redditors. Hva er det mest pinlige du har gjort som du har angret på?"

Innlegget brakte raskt frem mange morsomme, vanskelige og pinlige sexhistorier, hvorav den verste sannsynligvis er mannen som hadde en kort affære med konas mor. Han skriver i tråden: "Jeg begynte å 'sove' med min svigermor etter at datteren hennes var utro mot meg."

En annen delte en litt mer uskyldig historie om en sexopplevelse gjennom datingappen Tinder: "Det å ha sex med en jente jeg møtte på Tinder som nesten var sykelig besatt av å samle ting fra filmen 'How to Train Your Dragon'."

En tredje bruker, som den første, hadde en sexopplevelse som inkluderte svigermor: "I badestampen med kjæresten min. Hun sitter på fanget mitt og jeg er inne i henne - badedrakten er fortsatt på. Moren hennes kommer inn for å snakke, og jeg ejakulerer i kjæresten min og ser svigermoren min rett i øynene.

Selv om denne historien kanskje ikke er så ille som den første, må det ha vært et vanskelig øyeblikk!

I tråden kunne en fjerde bruker også avsløre en sexhistorie, som bare involverte ham selv....og hans «private deler»: "Jeg prøvde å knulle håndklestativet mitt hjemme etter at jeg oppdaget onani i 5. Jeg prøvde først en Mountain Dew-flaske, men 'den' kunne ikke være der," skrev han avslørende på Reddit.

Den siste historien fra Reddit-tråden ble skrevet av en kvinne som forteller hvordan hun kjørte i seks timer for å se en mann bare for å bli sparket ut av mannens kone: "Kjørte hele natten for endelig å sove med en fyr jeg hadde snakket med i noen måneder. Han bodde seks timer unna. Hans kone var f****** sint. Visste ikke at han var gift."

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.