Kvinne avslører: Slik oppdaget jeg min manns utroskap i Disneyland

09/10/2023 21:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En kvinne har avslørt hvordan hun oppdaget ektemannens utroskap etter en tur til Disneyland.

En kvinne har avslørt hvordan hun oppdaget at mannen hennes hadde en affære med barnepiken da hun så på bilder fra turen til Disneyland.

Tobarnsmoren Natalie har valgt å dele historien, som stammer fra en familieferie i Florida, på profilen sin på det sosiale mediet TikTok.

Det skriver Mirror.

I videoen på TikTok, som har blitt sett mer enn 1,4 millioner ganger, sier hun: «Vi dro til Disneyland i Orlando og tok barnepike med oss for å hjelpe med barna ... ikke mannen.»

"Jeg så på gamle bilder og kom over mer enn ett der de var litt for nærme ..."

I den virale videoen har hun også delt et bilde av familien og barnepiken som rir på den populære turen Splash Mountain.

Natalie og datteren sitter på første rad i vognen, mens mannen hennes (som nå er eksmannen) og barnepiken deres sitter på raden like bak dem.

Og fra dette bildet har Natalie ikke vært i tvil om at det har skjedd ting som ikke skulle ha skjedd. På bildet er det særlig kvinnens kroppsspråk som avslører at de to har hatt en affære.

På bilder kan barnepiken sees lent nær Natalies daværende ektemann, holder armen og hans. Det hele skjedde rett bak ryggen til Natalie – bokstavelig talt.

Ifølge Natalie endte det hele med at mannen og barnepiken rømte sammen og nå har et barn sammen.

"Han pleide å fortelle meg at jeg ikke hadde noe å bekymre meg for," sier hun.

"Jeg lurer på hvilken alder barna mine vil være når de legger to og to sammen og innser at det var upassende å ha et barn med barnepiken deres," la hun til i et senere innlegg.

Siden Natalie delte videoen på sosiale medier, har mer enn 85.000 mennesker «likt». Det er også lagt igjen hele 1.300 kommentarer på dette.

«Det første røde flagget er at de satt sammen på turen», skriver en person, mens en annen skriver: «Hun visste at det ville være et bilde av det. Det er så galt av henne.»

"Som tidligere bosatt barnepike og nå mor, irriterer dette meg på dine vegne. Det er ikke vanskelig å IKKE gjøre det," sier en tredje, hvorpå en fjerde svarer:

– Akkurat! Jeg var også barnepike. Min regel var aldri å være alene i samme rom som mannen. Det er upassende.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.