Kvinne avslørte kjæresten sin utroskap foran hele familien

24/11/2022 15:55

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En knust kvinne fant en genial måte å avsløre kjæresten sin utroskap foran hele familien hans. Nå har historien gått viralt.

En gullsmed har delt en video på TikTok der hun avslører hvordan en av kundene hennes avslørte den utroende kjæresten hennes.

Liv Portillio, eier av DBL Jewellery, deler jevnlig videoer av hvordan hun lager og pakker bestillingene sine. Dette gjør hun på det sosiale mediet TikTok, hvor hun har fått en tilhengerskare på mer enn 1,8 millioner mennesker.

Videoene hennes er generelt populære, men spesielt en av videoene hennes har gått viralt. I denne videoen forteller hun om hvordan en av kundene hennes har fått laget et helt spesielt halskjede.

Den hjerteknuste kvinnen bestilte et halskjede der navnene på kvinnene han hadde jukset med var gravert inn. Så fikk kjæresten kjedet i jubileumsgave.

På en tidligere video som Liv delte, kommenterte en av følgerne hennes: «Kjæresten min var utro, og jeg sender ham et halskjede med ALLE jentenes navn på», som var Ashley, Genesis og Karen.

I en video som nå er sett mer enn 3,6 millioner ganger, forklarer gullsmeden at kvinnen ønsket å få gravert inn de tre navnene og parets jubileum, 21. juni 2015, i kjedet.

I tillegg viser hun også bestillingsmeldingen fra kunden, som lyder: «Han var utro mot tre jenter, så her er jubileumsgaven hans (han vet ikke, at jeg vet).»

Liv filmer også prosessen med å lage det bestilte halskjedet, hvorpå hun viser det endelige resultatet. Til slutt avslører hun at kvinnen til og med har intensjoner om at kjæresten skal ha gaven 'foran hele familien hans, så han kan lese den høyt'.

Etter å ha lagt merke til at kvinnen også kjøpte smykker til seg selv, runder hun av videoen med å si: «Jeg gleder meg til å se reaksjonen hans».

Siden videoen ble lagt ut har mer enn 830 000 mennesker «likt» videoen. I tillegg er det også over 4400 personer som har kommentert videoen, flere av dem applauderer kvinnen for ideen hennes.

"Hvis hun ikke tar det opp," skriver en person, mens en annen skriver: "Jenter er så smålige. Jeg elsker det."

«Jeg ville havnet i fengsel hvis kjæresten min på 6-7 år var utro mot meg med en jævla Karen», skriver en tredje person.

En fjerde person skriver nesten at hun respekterer at kvinnen klarer å holde det hemmelig.

"Mengden viljestyrke som kreves for å holde denne informasjonen inne til kjedet kommer," skriver hun.