Kvinne avviser mann etter date: Så skrev han den pinligeste meldingen i verden

10/03/2018 09:00

Anniken Hauge

Viralt
Da kvinnen avviste ham dagen etter, pønsket han ut en utrolig smålig straff.

Det kan være utfordrende å date.

Noen ganger kan man skrive meldinger og ringe hverandre i flere uker, og når man først møtes ansikt til ansikt gjelder det å holde seg fast i bordet så man ikke løper ut døra.

Men oftest er det bare ikke så lett, og derfor blir man nødt til å skuffe noen hvis kjemien ikke stemmer helt. Det erfarte en britisk mann, da en kvinne sa pent nei takk dagen etter.

Men det falt ikke i god jord hos mannen, som skrev en ufattelig pinlig melding tilbake. Den er nå delt i det vide og det brede på det sosiale mediet Reddit, skriver Mirror.

Da mannen hadde skrevet takk for en hyggelig kveld, så ventet denne meldingen fra kvinnen neste morgen: 

Det var denne pinlige meldingen som ventet kvinnen etter hun hadde sagt pent nei takk til date nummer to. Foto: Reddit

- Takk. Jeg tror ikke det er noe kjemi mellom oss, så det blir ikke noe date nummer to. Men det var hyggelig å møte deg og jeg ønsker deg alt det beste, skrev kvinnen. Den meldingen falt dog ikke i god jord hos mannen:

- Det synes jeg også, du er slett ikke min type. Det var ikke en hyggelig kveld, men jeg betalte også 70 kroner for drinken din. Jeg trodde du ville bestille noe litt mer vanlig. Jeg betalte 15 kroner for min drink, men 70 kroner for din.

- Det er alt for mye. Du drakk en stor flaske på den første daten vår, og det hadde jeg ikke trengt å betale for. Betal meg vennligst tilbake. Jeg forventer å få igjen de 70 kr.

Deretter skrev mannen betalingsopplysningene sine.

Fler enn 26.000 mennesker på Reddit har lest den pinlige meldingen, hvor de fleste mener mannen bør ta seg sammen.

- Hvis han er så bekymret for pengene sine så bør han ikke tilby å betale i utgangspunktet, skriver en anonym person på Reddit.