Kvinne ber nybakt mor om å bruke badedrakt i stedet for bikini - Hun skulle aldri ha gjort det

12/07/2021 08:48

Emma Sletta

Viralt
En tilfeldig kvinne ba Lexi om å erstatte bikinien sin med en badedrakt, da hun ikke syntes den "nyfødte" kroppen var fin å se på.

Det skulle være en avslappende dag ved bassenget, men en ung mor fra Kansas City i USA måtte i stedet svare på en kvinne som syntes det var upassende for henne å bruke bikini.

Ifølge Lexi Sinclair tok hun tidligere denne uken sin fire måneder gamle sønn til et basseng da en eldre kvinne kom bort og begynte å snakke med henne.

I et innlegg på Facebook svarer moren. Innlegget har nå blitt delt over 23,000 XNUMX ganger.

"Mens jeg donerer Christians solhatt, kommer kanskje en kvinne i midten av 50-årene bort og snakker med meg om Christian. Hun spør hvor gammel han er, hva han veier, hvordan han sover og så videre. Hun fortsetter deretter med å fortelle meg at mennene ved bassenget ville være mer komfortable hvis jeg hadde på meg en badedrakt fordi en bikini ikke passer for en mor. Spesielt en som fortsatt er "på bedringens vei", sier Lexi Sinclair i innlegget.

 

Alle som kjenner moren vil ifølge henne vite at hun hadde noen ord for den "gale, frekke damen".

"Men i stedet smilte jeg bare, kysset sønnen min og sa til henne: "Jeg er stolt av kroppen min. På bare ett år har jeg fått 22 kg og mistet 16. Jeg har fått et menneske til å vokse og føde et vakkert mirakel. Kroppen min matet barnet mitt. Så, nei, kroppen min er kanskje ikke det beste synet for andre menn. Strekkmerkene mine og mageklaffen min er kanskje ikke sexy. Men de er bevis på at jeg har gjort noe fantastisk, og jeg har en mann som elsker meg og synes jeg er enda mer sexy og vakrere nå. For å være ærlig, bryr jeg meg ikke om hva andre menn eller en snarp som du tror. Men ha en god dag, sier Lexi Sinclair.

Innlegget har utløst mye debatt.

"Du er vakker. Folk har ingen moral eller manerer lenger, sier Christian Snadon.

"Du ser fantastisk ut. Magen din er veldig fin bare fire måneder etter fødselen. Du burde være stolt. Ignorer damen og gutta som angivelig sa noe også», skriver Marilyn Patch Gates-Duitt.

Noen mener lexi sinclair var altfor hyggelig i gjenforeningen.

"Du var altfor søt! Alle de personlige spørsmålene hun stilte om barnet ditt uten at dere kjente hverandre... Jeg ville ha snudd boksen og skremt livet ut av henne og alle de såkalte mennene der!» tror Raemarie Lacroix.

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.