Kvinne bestiller en pizza fra Dominos i Tyskland: Hun kom raskt til å angre

25/01/2023 15:49

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinne var sulten og bestemte seg for å bestille mat istedenfor å lage selv, men det kom hun snart til å angre på.

I en video som hun publiserte på sin nå private TikTok-konto «bellaljun», snakket Bella om et tilbud fra pizzakjeden «Domino's».

For noen dager siden bestilte den unge kvinnen en stor Margherita - bare for å bli bittert skuffet noen minutter senere. Pizzaen var "klebrig og kald", manglet biter i midten og så var det hår på den.

Hun ringte umiddelbart til hennes nærmeste Domino's i Tyskland, hvor en gretten mann i den andre enden av linjen bekreftet at en ny pizza var på vei.

Like etter fikk hun imidlertid sitt livs største sjokk.

Foreløpig bor hun alene og vil gjerne unngå å slippe fremmede inn i hjemmet hennes. Så hun bestemte seg for å kommunisere gjennom døren med budbringeren, som ga henne en ny margherita. En omstendighet som ikke ble tatt særlig godt i mot av mannen.

Det skriver Tag24.

Hun spurte ham vennlig om han kunne sette pizzaen ved døren, og han svarte: «Jeg kan, men jeg går ikke».

Faktisk: Han sto da foran døren i omtrent fem minutter med armene i kors og nektet å gå. I frykt for at han kunne skade henne, ba hun ham gjentatte ganger om å forlate eiendommen - til ingen nytte.

Den unge kvinnen fikk panikk og bestemte seg for å ringe Domino's igjen. Men i stedet for å hjelpe henne, ba de henne bare på telefonen om å bare åpne døren. Så ble linjen stille.

Selv om budmannen forsvant på et tidspunkt, tok han også med seg Bellas pizza.

Mens følgerne hennes var bekymret for Bella, delte hun en ny video for å berolige følgerne sine. Han kom ikke tilbake og «drepte meg ikke – i hvert fall ikke ennå».