Kvinne bestiller stor bamse på nettet - blir målløs da hun ser den i virkeligheten

12/11/2017 17:00

Anniken Hauge

Viralt
En stor bamse med en vanskapt kropp får folk til å more seg godt på sosiale medier.

En kjempestor bamse har de siste dagene overrasket flere kjøpere på den populære websiden Amazon.com. 

Bamsen, som lyder navnet Joyfay Giant Teddy Bear er nemlig ikke bare meget stor. Det voldsomme krammedyr har også lemmer, som er helt ude af proportioner.

Det skriver BuzzFeed.

Det er nemlig en grunn til at bamsen er stor – de myke bena er å lange at flere av kjøperne har delt bilder på sosiale medier, til stor underholdning for andre.

- Avskyelig! Bena er rundt 4 fot (120 cm, red.) lange og får bamsen til å se skummel ut. Jeg fikk den til Valentines Day og ville heller hatt en billigere bjørn med bedre proposjoner. Altså, den er ikke søy engang, skriver en på Amazon, mens en annen sier seg enig:

Foto: Amazon.com

- Jeg forventet at bjørnen skulle være stor fordi den nesten er en meter høy. Men altså, hele høyden kommer jo fra bena, og bena er jo lengre enn overkroppen.

Foto: Amazon.com

En tredje mener bamsen er en helt spesiell hybrid:

- Jeg føler at det burde vært mer fokus på den nederste delen av bamsen. Bildene viser en proporsjonell torso og et typisk stort hoved, hvilket er normalt for store bamser. Det burde virkelig blitt gjort en bedre jobb med de kjempestore hengende bena, som hjemsøker den siste tredjedelen av denne vanskapte bjørnen. Den ser ute som en hybrid mellom en bjørn og en sjiraff.

Den vanskapte bamsen er blitt litt av et fenomen, med over 100 anmeldelser og 4,5 av 5 stjerner.

Ifølge BuzzFeed er produsenten Joyfay bevisste om bamsens særpregede figur og har ‘forbedret’ den ved å endre benas proporsjoner.

Bamsen koster 110 dollar (tilsvarende cirka 900 norske kroner red.) og kan kjøpes på Amazon.com.

Les også: Ung kvinne føder sitt tredje barn: Tror ikke sine egne øyne da denne mannen hevder å være legen