Kvinne ble helt gal og tvang flyet til å gjøre en nødlanding: Video viser stor jubel da hun ble kastet av

25/03/2022 10:43

Emma Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En video av en ytterst rasende kvinne har gått viralt på sosiale medier.

Her ser du en ung kvinne om bord på et Jet2-fly som skulle fly fra den britiske byen Manchester til Alanya i Tyrkia, og hun ser ikke glad ut i det hele tatt.

Videoen ble tatt mens flyet sto parkert på rullebanen i Wien i Østerrike, der det endte opp fordi kvinnen oppførte seg så sprøtt at piloten ble tvunget til å foreta en nødlanding.

Ifølge britiske medier the Sun hadde kvinnen ifølge et anonymt vitne ropt og skrek til kabinpersonalet og blant annet slått en annen passasjer i hodet.

Til Manchester Evening News forklarte vitnet følgende:

– Det var mye støy. Så kom hun opp til forsiden av flyet. Hun var veldig sint på Jet2-staben og ville ikke falle ned. Stemmen hennes ble høyere og mer aggressiv - hun ropte inn i folks ansikter. Folk forklarte at hun allerede var sint før hun selv satte seg på flyet.

Vitnet utdypet: "En passasjer sa noe, og hun slo ham i ansiktet. Mannen reiste seg for å prøve å de-eskalere situasjonen før han tvang henne til baksiden av flyet.

Her, ifølge vitnet, bestemte kabinpersonalet og piloten seg for å foreta en nødlanding av flyet i Wien.

I forbindelse med nødlandingen slo kvinnen ifølge flere vitner en annen passasjer, og en video viser at hun var helt opprørt. 

Videoen kan sees ved å klikke her

Her kan du se kvinnen rope og skrike til kabinpersonalet, som prøvde å forklare henne at hun skulle slappe av, mens en annen passasjer kan ses riste på hodet.

Foto: Privat

Blant annet kan kvinnen høres skrikende: "Hva har jeg gjort galt ?!" og flere ganger reiser hun truende en knyttet knyttneve på en av flyvertinnene.

Flyet tok av fra Manchester rundt klokken 09.15 mandag morgen, og allerede klokken 11.40 ble videoen av kvinnen tatt opp, hvor du kan se flere offiserer eskortere henne ut av flyet mens de andre passasjerene jubler og ler.

Flyet tok av igjen fra Wien rundt kl. 13.00 og landet i Antalya kl. 15.00.

Flyselskapet har siden sendt en melding til alle passasjerer om bord som ber om unnskyldning for situasjonen, som andre passasjerer har sagt at personalet håndterte "veldig bra".

 

 

 

 

Læs også:

Gjør 200 push-ups daglig i en måned: Dette vil skje med kroppen din Push-ups trener ikke bare armer, skuldre og bryst.
Har tatt en vill avgjørelse: H&M-konsernet fjerner XXL-størrelse for denne kjeden Lav etterspørsel har fått kjeden til å ta denne beslutningen.