Kvinne blir invitert på ferie av daten sin: Men det han gjør hadde hun aldri forventet

22/09/2023 23:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Den unge kvinnen er fortsatt lamslått – gjorde han virkelig det?

I en nylig delt TikTok-video beskriver Chandler en situasjon der en ung mann plutselig avbrøt ferien deres. Som hun forklarer i videoen, hadde han nylig fløyet henne til Florida, USA, for et romantisk møte i hovedstaden i den staten.

De hadde derfor planlagt å tilbringe noen dager sammen.

Før de skulle spise lunsj sammen, annonserte han plutselig at han skulle møte søsteren sin. Chandler, som ikke tenkte så mye over det, bare nikket og minnet ham om reservasjonen deres klokken 13.10. Men den unge mannen dukket aldri opp.

Chandler sendte flere meldinger til ham, men fikk først svar da hun ble utålmodig og mindre vennlig. Han svarte: "Beklager at jeg ikke kom tilbake som lovet. Jeg fikk noen veldig dårlige nyheter i lunsjen.

Først trodde Chandler på forklaringen hans, men da hun kom tilbake til hotellrommet de delte, oppdaget hun at han hadde tatt med seg alle eiendelene sine.

Hun forstår fortsatt ikke helt hva som skjedde, men vennene hennes og mange av TikTok-seerne hennes er enige om at denne mannen tydeligvis hadde en hemmelig kone hjemme som han holdt skjult for Chandler.

Som en form for hevn bestemte Chandler seg for å få mest mulig ut av tiden i Miami. Siden hotellrommet var booket i hans navn, bestemte hun seg for å nyte romservice hele tiden, som kompensasjon for hans plutselige forsvinning, i tillegg til å få ham til å betale for det.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.