Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den

26/09/2023 20:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.

Mange er flinke til å se en god del. De går derfor rundt på loppemarkeder, pruter og selger priser, for så å selge varene videre til en høyere pris.

Det hender imidlertid også at man rett og slett kjøper noe på loppemarked fordi det er fint, og ikke fordi man vet hvor mye gjenstanden faktisk er verdt.

En slik person er Debra, og da hun valgte å kjøpe en ring på et loppemarked for cirka 33 år siden i en alder av 22, hadde hun aldri forventet at den skulle gjøre henne rik.

Debra Goddard, nå 55, kjøpte en ring på et loppemarked for mer enn tre tiår siden, og hele den tiden trodde hun at den vakre steinen var laget av glass.

Hun hadde kun betalt 10 euro for den (ca. 114 norske kroner) og derfor ville det ikke vært fornuftig om det var en ekte diamant. Du kan se innlegget her.

Hun valgte imidlertid å ta ringen ned til en gullsmed 33 år etter at hun kjøpte den, og her fikk hun sjokk da hun ble fortalt at steinskammen var ekte og at den var på 26,27 karat.

Moren ble frastjålet pengene sine

Debra hadde oppbevart ringen i en eske, og hun fant den bare fordi moren hadde blitt lurt av en svindler som hadde stjålet alle pengene hennes.

Hun håpet derfor at ringen skulle være verdt bare en liten slant, så hun valgte derfor å få den taksert.

«Da jeg gikk ned til gullsmeden, holdt han på å besvime, og han sa «Vet du hva dette er? Det er en diamant jeg satt oppe hele natten og tenkte på hva jeg skulle gjøre, sier hun til det britiske mediet The Sun.

Hun valgte å overlevere ringen til auksjonshuset Sotherbys, som bekreftet ringens verdi, og de tok seg deretter av å selge den for henne.

Ringen hadde en verdi på 9,7 millioner kroner, og Debra Goddard endte opp med å få 6 millioner kroner for den. Det må sies å være litt av et scoop.

Noen av pengene har hun brukt på å glede moren med ulike opplevelser, så moren har blant annet vært på Barbados, akkurat som hun også har sett show med Tom Jones og Celine Dion i Las Vegas.

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.