Kvinne fant faren sin sovende på sofaen: Var ikke alene

23/04/2024 23:15

Sofie

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Catey Halls far, Lon Watson, sover aldri alene.

Når Catey Hall besøker faren sin, er det ikke uvanlig at hun finner ham sovende på sofaen. Men faren til Catey, som bor i den amerikanske delstaten Alabama, sover aldri alene – han får selskap av naboenes hunder.

"Min far ser, leker og sover med en eller flere av disse hundene på daglig basis," sa hun til The Dodo, og la til: "De kommer løpende når de ser bilen hans og følger ham inn."

Foto: Privat

Cateys far, Lon Watson, har alltid elsket hunder og jobber med det lokale redningssenteret "Pound on the Hill" for å sikre at hvert dyr får den hjelpen de trenger.

"Så lenge jeg kan huske, har faren min reddet løse hunder," sa Catey og fortsatte:

"Da jeg vokste opp hadde vi alltid hund. Men det var alltid plass til en løshund. Nå som han bor alene med kona er det plass til flere. De samarbeider med redningssentraler i området for å finne hjem til hundene som trenger det. Men noen av dem blir ikke omplassert og blir hos pappa for alltid."

Faren hennes har selv fire hunder hjemme, som han og kona har reddet og nå tar seg av. Men han får daglig besøk av hundene Hooch, Fluffer-Nutter og Rosie, som alle bor i nærheten.

Hundene venter glade hele dagen, bare for å få en kort stund med Lon. "Husene er tilbaketrukket fra veien slik at hundene kan bevege seg fritt fra hus til hus," sa Catey og la til:

"Hundene kan vanligvis høre farens lastebil komme og de møter ham i oppkjørselen."

Heldigvis ser det ikke ut til at Lons menneskelige naboer har noe imot at hundene deres tilbringer mesteparten av tiden sammen med ham – og de vil aldri komme i veien for deres spesielle lur.

Foto: Privat

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.