Kvinne fant hemmelig rom i sitt hjem: Det som var bak døren blir kalt «det skumleste noensinne»

09/11/2023 22:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Den virale videoen har fått det til å gå kaldt nedover ryggraden din over hele verden.

Hver husholdning skjuler sine egne mysterier, men en kvinne tok det til et nytt nivå da hun oppdaget et skjult rom i huset sitt fylt med barnetegninger.

Videoopptak av den mystiske oppdagelsen har blitt delt på TikTok og har satt internett i en bølge av maurkryp og skumle tanker.

I videoen kan du se hvordan kvinnen åpner en liten luke i veggen, og avslører et hemmelig rom der veggene er dekket med fargerike barnetegninger. Det tilsynelatende barnerommet er utstyrt med en lås på innsiden, som bare stiller flere spørsmål og skumle forestillinger.

Rommet er prydet med uskyldige tegninger av stjerner, smilefjes og fredstegn, men det er teksten «love shack» på veggen som har vekket fantasien til brukere av sosiale medier.

Det tvetydige uttrykket på veggen har utløst en rekke spekulasjoner om formålet med rommet og dets historie.

Noen kommentatorer har hevdet at det hemmelige rommet kan ha vært et skjult fristed eller lekeplass for barna, mens andre finner ordet "kjærlighetshytte" urovekkende og full av tvetydigheter.

En bruker uttrykte: "Det var enten et morsomt lite gjemmested eller det skumleste noensinne." Andre oppfordret henne til å ringe politiet, og en tredje rapporterte at hun følte seg fysisk uvel av det videoen viste.

Så langt er historien bak det skjulte barnerommet og budskapet en gåte som etterlater brukerne av sosiale medier overrasket og lurer på. Hvem er de mystiske barna som brukte dette rommet, og hvorfor har det vært gjemt i veggen? Svarene forblir skjult i fortiden.

Du kan se den urovekkende videoen her: